Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz moma #8472 üzenetére

Persze bármibe lehet akkut cserélni, némi hozzá értéssel. :)
    Én is elkezdtem otthon tanulgatni és netten láttotakból.
    Egy Charge 2+ tavaly támasztottam fel. Kicsit kokány megoldás, itt nem csak akkut kellet cserélni. Hanem egy olcsó kinai 80 ft-os töltő elektronikát is beforasztottam. A töltés része se volt jó, most meg ha a akku elöregszik. Egyszerüen belepatintok egy másik 18650-es cellát és igy időtálló/javitható. :)

"ideális lenne ez a laptop szerű felépítés." +1 ennek én is örülnék. De a gyártoknak is el kéne magyarázni :( Sajnos a tervezett elavulás végett nem is figyelnek erre a gyártok. A Charge 2+ például egy mukott nem szól ha akku nélkül kapcsolom be.
    Szóval annyira nem nehéz kicserélni :)
    Sajnos a JBL is úgy van vele az adott időre kiadd egy hangszórót, aztán hogy azzal mi lesz 5 év múlva már senkit se érdekel :F
    Egyik haverom 2015-ben 55E forintért vásárolta a Charge 2+. Jó hangszóró tény, de hogy ennyit nem ér az holt biztos :DDD
    Dockin mellet használom ha a hordozhatóság is számit, amúgy teljesen korrekt a hangja :)

A Dockin is ahogy észrevettem hiába használja az ember töltöről, attól függetlenül az akkuból nyeri az energiát. Igy nem szabad folyamatosan sokat töltön hagyni, mert gyilkolja a cellákat.

Új hozzászólás Aktív témák