Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
1-2 hét ameddig egy konténer hajú kínából europába ér, aztán a cégnek gondolom a kikőtőbe kell az adokat megfizetni.
Earfun rengeteg féle bluetooth fülhallgatót árul, 3 bluetooth hangszórójuk van most piacon. Csak hát egy bluetooth füllhallgató doboza kicsi, abból rengeteg befér egy konténerbe, a Uboom X doboza elég nagy így abból nehezebb lesz sokat berakni.Úgy emlékszem németbe is szokott hajó menni ahol meg 19% nem ez fog egy céget földhöz vágni. De nyilván nagy tételbe ez is sokra megy, aztán le is vannak szerződve szállításért felelős cégekkel. Én így ezeket tudtam meg, az biztos jól csinálják.
A Dockin 14 euroért szállít házhoz, és 140 euro a hangszóró így 154 euro az összköltség.
Ilyen uton jön ide egy hajú, de be fejeztem a flamelést!
Ship journey from China to Europe
Videó alapján 3X áll meg a hajó, Francia, Belgium, németország. Ebbe a sorrendbe, így luxemburg valóban jó választás egy kínai cégnek tárolni, papírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest