Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Steevy84 #17522 üzenetére
Mondjuk így jól járták 1 fizet 2-őt kap akció!
7,4 voltos az akkuja aminek max töltése 8,4 volt van egy adott szint ha kevés a volt és ezért torzíthat 30-40% körül. 6-6,5 volt környékye talán.#17498soultrapp
50E+ posta nem is rossz.Láttom volt itt a vita melyik hangszór milyen nyilván jó a JBL de elég jó felárat kér is érte.
Szerintem mindig van egy adott gyártónak egy széria ami nagyon jól sikerül.
(Anker Motion Plus 2019)-be nagyot futott, volt nekik Motion Boom.
De ahogy másik is írták élőbe a igazi megtapasztalni.
Írtam egyik haveromnak van Xtreme 2 és valahogy szebb tud lenni mint a D fine Plus.
Akkor volt nekem is Motion Boom amiről legendák mentek, nyilván a jó árazás végett.
De a Dockin mellet én nem éreztem hogy olyan nagyot szólna, hiába az egyéni EQ sok magas tartomány egyszerűen nem jön ki belőle hiába csinálok vele bármit.
Aztán egyéni EQ 50-60% körüli hangerőn 8-10 óra jött ki belőle max.
Ezek is úgy a valóságba ki ábrádítóak voltak nekem, a hang se olyan volt mint amit képzeltem. Jó volt de a Dockin fényébe valahogy mondhatom zeneibb volt a D fine.
Ének hangok is a magas sugárzó miatt jobb volt a Dockinba. Amire Oluv írta néha Bommy, a Motion Boom meg 60-70% körül szépen vissza veszi a basszust.
Plus volt a táskás kisérlet váltásba a Dockin mint egy mélynyomó úgy szólt, a Motion Boom EQ mellet se volt olyan mély.+ Írtam egy tagnak talán annak aki pont megvette tőlem a Motion boomot, írtam látom neked is van Dockin mit gondolsz melyik szól jobban a kettő közül.
Ő is azt írta szerinted is a Dockin legyőzi a Motion Boomot, szóval Dockin 2.0 Boom ellen.
Más felől élőbe a anker anyag használata se volt túl elégséges, ilyen olcsó gagyi műanyag hatása volt. Dockin külsöre is elegánsabb valahogy stylusosabb.De már most ahogy elnézzem a Earfun sok piacot lefed, most jön a Uboom X és Oluv ígérte ha a Earfun új firmware-t add ő megpróbálja kiharcolni az általa hangolt EQ beállításokat házilag lehesen telepíteni. És (Oluv firmware miatt meg kaphatjuk Oluv hangolsását).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest