Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Steevy84 #17522 üzenetére

Mondjuk így jól járták 1 fizet 2-őt kap akció! :D
    7,4 voltos az akkuja aminek max töltése 8,4 volt van egy adott szint ha kevés a volt és ezért torzíthat 30-40% körül. 6-6,5 volt környékye talán.

#17498soultrapp
    50E+ posta nem is rossz. :R

Láttom volt itt a vita melyik hangszór milyen nyilván jó a JBL de elég jó felárat kér is érte.
    Szerintem mindig van egy adott gyártónak egy széria ami nagyon jól sikerül.
    (Anker Motion Plus 2019)-be nagyot futott, volt nekik Motion Boom.

De ahogy másik is írták élőbe a igazi megtapasztalni.
    Írtam egyik haveromnak van Xtreme 2 és valahogy szebb tud lenni mint a D fine Plus.
    Akkor volt nekem is Motion Boom amiről legendák mentek, nyilván a jó árazás végett.

De a Dockin mellet én nem éreztem hogy olyan nagyot szólna, hiába az egyéni EQ sok magas tartomány egyszerűen nem jön ki belőle hiába csinálok vele bármit.
    Aztán egyéni EQ 50-60% körüli hangerőn 8-10 óra jött ki belőle max.
    Ezek is úgy a valóságba ki ábrádítóak voltak nekem, a hang se olyan volt mint amit képzeltem. Jó volt de a Dockin fényébe valahogy mondhatom zeneibb volt a D fine.

Ének hangok is a magas sugárzó miatt jobb volt a Dockinba. Amire Oluv írta néha Bommy, a Motion Boom meg 60-70% körül szépen vissza veszi a basszust.
    Plus volt a táskás kisérlet váltásba a Dockin mint egy mélynyomó úgy szólt, a Motion Boom EQ mellet se volt olyan mély.

+ Írtam egy tagnak talán annak aki pont megvette tőlem a Motion boomot, írtam látom neked is van Dockin mit gondolsz melyik szól jobban a kettő közül.
    Ő is azt írta szerinted is a Dockin legyőzi a Motion Boomot, szóval Dockin 2.0 Boom ellen.

Más felől élőbe a anker anyag használata se volt túl elégséges, ilyen olcsó gagyi műanyag hatása volt. Dockin külsöre is elegánsabb valahogy stylusosabb.

De már most ahogy elnézzem a Earfun sok piacot lefed, most jön a Uboom X és Oluv ígérte ha a Earfun új firmware-t add ő megpróbálja kiharcolni az általa hangolt EQ beállításokat házilag lehesen telepíteni. És (Oluv firmware miatt meg kaphatjuk Oluv hangolsását). :R

Új hozzászólás Aktív témák