Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
Egy nagyon tanulságos storyt szeretnék megosztani veletek Soundcore-ról, lesz benne pozitív és negatív dolog is
A soundcore oldaláról rendeltem 99 euróért Boom2-öt, hamar meg is jött, jól is szól, haver extreme 4-ét is lenyomta, öröm és bodott'á
Aztán egyszer csak észrevettem ha az akksi 40% alá merül akkor kicsit vissza vesz a hangerőből és ha bassup módban van akkor már 40-50%- os volume mellett is bántóan tórzít a mély, letszteletem rengetegszer ha az akksi 40% fölött van akkor tökéletesen működik, és mindig abban a pillanatban jön a hiba mikor 40-ről 30-ra esik a töltöttség. Ekkor aksi cella hibára gyanakodtam, hogy valószínüleg nagyon leesik a fesz és nem tudja rendesen kihajtani a drivert.
Megírtam soundcorenak a gondom, 1 órán belül válaszoltak, megkértek hogy végezzek el egy pár tesztett és írjam meg a tapasztalataim (próbáljam meg másik zenével, appal, telefonnal, reseteljem a hangszorót stbstb)
Megírtam hogy semmi változás, ismét egy órán belül reagáltak, elnézést kértek a kellemetlenségekért, és megkértek küldjem el a számlát a sorozatszámot és a jelenlegi címem, így is tettem.1 nap múlva írtak hogy feladtak nekem egy másik boom2-öt, és a régit is tartsam meg nyugodtan
pár napon belül meg is jött.Leteszteltem és ugyanazt pródukálja az új egység is.
Véleményem szerint ez vagy tervezési hiba, mégpedig hogy alulméretezték az akksit a 80W-os driverhez képest, és alacsony töltöttségnél már nem bírja a bassup módot, vagy valami bug. Vagy lehet csak egy bizonyos szériát érint ez? Más boom2 tulaj esetleg letesztelné?Igazából így hogy 2db boom2 kaptam 99 ajróért, eggyütt tudok élni ezzel a hibával, amúgy sem szoktam az akksis eszközeimet totál merülésig használni és bassup nélkül alacsony töltöttségel is lehet használni. Az pedig hogy szól ez a 2 kis bestia összekapcsolt módban az egyszerűen zseniális

Úgyhogy azóta nem is írtam nekik még gondolkozom mi legyen.
Ja és bárcsak minden support ilyen gyors, korrekt és kedves lenne mint a soundcorenál, erre csillagos 5-ös adok.Ui: bocsi helyesírási hibákért telórol írtam sietségben
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos fejegységek
- Óra topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED TV 55CS6LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pár napon belül meg is jött.