- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #17203 üzenetére
Wow
Köszi a tippet, eszembe se jutott, hogy erre IS van megoldás Alintibbike01
Én nem teljesen így értelmezem, amit Seraph 16 írt.
Szerintem a JBL egy mindenki számára elérhető (ismert, mindenki hallott már róla, nagy multú brand, kapható minden Euronics, media marktban) cucc, és ha valakinek hangszóró kell, de nem akarja beleásni magát a vásárlásba különösen, nem akar külföldi oldalakon akciókat kutatni, review-kat böngészni, meg eq beállításokkal sz.rakodni, nyugodtan vegye meg a JBL-t, mert úgyse fogja hallani a különbséget se más hangszóróhoz, meg nem is érdekli onnantól, hogy megvette. Nem szólnak rosszul, tehát nem fog csalódni, lehet mindenütt kapni, cserébe kicsit túlárazott.Valami ilyesmire gondolhatott szerintem Saraph16.
...aki egy kicsit jobban belemászik a témába, vagy árérzékeny, vagy nagyon igényli a minőséget, az meg úgyis utánanéz jobban, és úgyse fog JBL-t venni, hanem amazonról, vagy EU raktárból rendel mást🤣
A prímet egyértelműen a Blast vitte🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest