Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Néha-néha azért számolgatok egy adott hangszórónál mi lehet a gyártási költség. (Kínai nagyker áron) Volt nekem is Motion Boom, de most az új anker hangszóróktól nekem nem esett le az álam. Én írtam is ha már elkérnek 200-250 dollárt eurot már elvárható legalább egy GoPlay2-őt fogjon be.
Nekem egyenlőre a Uboom X amit meg mernék venni, esetleg a Tribit Blast.
Valahogy a Soundcore Motion hangszórók tesztjei Alan videóiba nem mennek nagyot.
Asszem volt egy kép amibe úgy reklámozták 60%-al több a basszus, igen de mihez képest? A Saját Motion Boom Plushoz képest tud 60%-al többet.Amúgy valaki írta vajon mit kap Oluv a Earfun Uboom L munkáért. Nyilván valami fizettség jár meg ha valaki az ö kupon kódján keresztül vásárol 3-6euro pluszt.
60 Euros hangszóró esetén nem hiszem többen adnak Oluvnak.
(havernak ma jött meg a Uboom L, azt mondta eresztett a passzív membrán ott szuszogott a levegő) Neki kellet meg ragasztani.
Ez alapján olcsó jó szól, de a minőség ellenőrzés kimarad a mennyiség érdekébe.
#17014GhanBuri Ghan
Igen, kell egy youtuber aki agyon dícséri a gagyi terméket. Aztán majd veszi a nép hiába rossz. Marketing kell az a legfontosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest