- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #14757 üzenetére
" ... az új 70USD."
Ez - ami "papíron", kedvezményekkel 72€ - a valóságban nekem 90.24€-ra jön ki magyarországi szállítással. Szerintem nem érdemes amazon-ról rendelni. Tapasztalatom szerint nincs olyan, hogy olcsóbbak lennének, mind a gyártói oldal."Én élőben vetettem össze a kettőt ... "
Mondjuk akkor több / jobb tapasztalatod lehet, mint nekem. Én csak Alan tesztjeit néztem / hallgattam meg, valamint pár random YT reviewer-ét."Ahogy emeled a hangerőt, úgy jön ki a különbség köztük ... "
Igen, ezt - max. kicsit máshogy megfogalmazva - írtam én is." ... inkább harsányak a Boom Plus magasai ... "
Nem tudom, hogy mikor "tesztelted", de az elején kifejezetten bántó volt a hangzása. Volt benne "egy tüske", amit szerencsére később korrigáltak." ... mintha több magas lenne benne ... " - ezt a nagyobb hangerő okozhatja. De, ha megnézed Alan méréseit, látni, hogy nem megy magasabbra. Ezt egyébként ő is elmondja.
A legérdekesebb (korábban link-eltem) a 2db Boom vs. Boom Plus, amiből az jön át, hogy a Plus ugyan kicsit többet tud mélyben, de összességében a két Boom jobb / tisztább "zeneibb".
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest