Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
" ... az új 70USD."
Ez - ami "papíron", kedvezményekkel 72€ - a valóságban nekem 90.24€-ra jön ki magyarországi szállítással. Szerintem nem érdemes amazon-ról rendelni. Tapasztalatom szerint nincs olyan, hogy olcsóbbak lennének, mind a gyártói oldal."Én élőben vetettem össze a kettőt ... "
Mondjuk akkor több / jobb tapasztalatod lehet, mint nekem. Én csak Alan tesztjeit néztem / hallgattam meg, valamint pár random YT reviewer-ét."Ahogy emeled a hangerőt, úgy jön ki a különbség köztük ... "
Igen, ezt - max. kicsit máshogy megfogalmazva - írtam én is." ... inkább harsányak a Boom Plus magasai ... "
Nem tudom, hogy mikor "tesztelted", de az elején kifejezetten bántó volt a hangzása. Volt benne "egy tüske", amit szerencsére később korrigáltak." ... mintha több magas lenne benne ... " - ezt a nagyobb hangerő okozhatja. De, ha megnézed Alan méréseit, látni, hogy nem megy magasabbra. Ezt egyébként ő is elmondja.
A legérdekesebb (korábban link-eltem) a 2db Boom vs. Boom Plus, amiből az jön át, hogy a Plus ugyan kicsit többet tud mélyben, de összességében a két Boom jobb / tisztább "zeneibb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest