Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #13788 üzenetére

Hát a Tribit Blast szerintem határozottan jobb cucc, Jó lenne a Motion Boom Plus is de a hibáit nagyon korrigálni kéne.
    Tény és való könnyü mert durván 2,5 kg, próbálták kis súlyba megoldani de valahogy ez nem lett olyan jó mint ahogy sokan várták tőle.

Én például konkrétan többet vártam a M-Boom Plustól, az ára is nagyon rajta van a Tribit Blaston akció nélkül. És még ha a Tribit nehezebb határozottan jobban szól, a 9X18650-es 2200 mah-es akkuról ne is beszéljünk. Nem sporolt a Tribit semmin se, kalapom emelem előttük.

(Igen az valóban érdekes hogy a marketing 80 watt a gyakorlatban lehet csak 50-60. ) Talán elszál elszaladt velük a ló mert volt egy pár jó hangszórójuk.

Nekem határozottan azért is volt most csalódás a anker új hangszórója, mindenki arról álmodozott kidobnak egy 2 utas nagyobb hangszórót és mindenkinek le esik az álla az a hangzástól.
    Úgy látszik a Motion +-nak nem igazán lesz méltó utodja, az Anker egyszer alkotott nagyott, de lehet nem fogja tudni megismételni.

Ha nekem kéne valami nagyon Boombox szerű valami, nyilván a Tribit Stormbox mellet rakná le a voksom, a Motion Boom Plus se lehet rossz a kérdés milyen áron vásárlolja meg az ember. :R 120euro-ért például teljesen jó, de a 180 euro overkill érte szerintem. De a hibát mindenkép korrigálni kéne, mert jelenleg nem igazán perfect.

• silver10

aktív tag

válasz <Adamsky> #13788 üzenetére

Szerintem is kb. mindegyis, mert mérvadó számomra akkor lett volna, ha egy MBP-t hallgatnék meg. Na az nekem is feltünt, hogy a kamerával ráközelít és látni, hogy 25, ill. 15 W-osak. :)

Új hozzászólás Aktív témák