Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Én sokat bringáztam és fülhallgatóval. Minél nagyobb a forgalom, annál kevésbé veszélyes, hiszen ott úgy mész, hogy jönnek mindig,. mindenhol.
Ott a probléma, ahol alig van forgalom, mert ott nincs benned, hogy folyton jönnek.
Nekem van egy LG nyakpántos fülesem, amit ki lehet hangosítani. Kb egy jobb telefon hangját adja sztereoban, de csendes helyeken elég, és nem zavar másokat sem. Ennél biztonságosabbat nem tudok.Meg raszoktam a Podcast hallgatásra fél füllel bedugva. Az is jó megoldás.
Kb 60-80 ezer km letekertem, mire a bedugott fülem miatt majdnem kivasaltak, utána már csak kihangosítva vagy fél füllel beszélgetést hallgatva tekertem. Sőt, gyalogolni sem szeretek már két fület bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0278AR-3972)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotporszívó eladó
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest