- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
#12185Pocee
Üdvözlet!
Talán az kezd előregedni.
Nekem a eredeti D Fine 14 órát ment 52% hangerő mellet.
Jelenleg tudomásom szerint a Bestbuy hangszóró az Anker Motion Boom ami az Xtreme/Dfine Ligájában harcol elég szép eredményel.
A D Fine 2+ sajnos Alan testjében is 2 óra 9 percet ment max hangerőn, ami számomra nem túl bízalom gerjesztő.
A Motion Boom meg 6 órát elmegy csútka hangerőn, ami akkár hogy is nézzük 3X különbség.
Nekem a D Fine Plus van még fekete pénteken vásároltam elég kihagyhatatlan árazáson. Remek hangszóró, ameddig meg nem unom én se cserélem le. De ha most venném kéne szerintem a Motion Boom mellet raknám le a voksomat.
Bár az biztos eddig a D Fine+ is rengeteg helyzetben megállta a helyét.
Még úgy hogy jó ideje meg van is képes meglepetést okozni.
Sarokba rakva még én is meglepődök ez a kis doboz hogy képes ilyen hangzásra.
Dockin D Fine Plus (Max Volume)(+ Igen a átlag embert csak a JBL_t ismeri, de jelenleg azért már van konkurenciájuk töredék áron és közel azonos minőséget produkálva)
#12166<Adamsky>
Hát egy nagyon régi havernak volt ilyenje, aztán elcseréltem vele egy nekem fölösleges portékára.De tény pénzt nem adnák érte, vagy valami potom összeget.
Igazság szerintem nem volna ez olyan rossz hangszóró, csak valahogy a gyártás előtte tesztelés hangolás valszeg kimaradt.
Szerintem csak összedobták egy dobozba, szólni szól és majd veszi mert a sok youtuber/influenszer csinálja róla a videókat.
Az hogy gyakorlatban mit teljesít a konkurenciához képest meg teljesen másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest