- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
#12185Pocee
Üdvözlet!
Talán az kezd előregedni.
Nekem a eredeti D Fine 14 órát ment 52% hangerő mellet.
Jelenleg tudomásom szerint a Bestbuy hangszóró az Anker Motion Boom ami az Xtreme/Dfine Ligájában harcol elég szép eredményel.
A D Fine 2+ sajnos Alan testjében is 2 óra 9 percet ment max hangerőn, ami számomra nem túl bízalom gerjesztő.
A Motion Boom meg 6 órát elmegy csútka hangerőn, ami akkár hogy is nézzük 3X különbség.
Nekem a D Fine Plus van még fekete pénteken vásároltam elég kihagyhatatlan árazáson. Remek hangszóró, ameddig meg nem unom én se cserélem le. De ha most venném kéne szerintem a Motion Boom mellet raknám le a voksomat.
Bár az biztos eddig a D Fine+ is rengeteg helyzetben megállta a helyét.
Még úgy hogy jó ideje meg van is képes meglepetést okozni.
Sarokba rakva még én is meglepődök ez a kis doboz hogy képes ilyen hangzásra.
Dockin D Fine Plus (Max Volume)(+ Igen a átlag embert csak a JBL_t ismeri, de jelenleg azért már van konkurenciájuk töredék áron és közel azonos minőséget produkálva)
#12166<Adamsky>
Hát egy nagyon régi havernak volt ilyenje, aztán elcseréltem vele egy nekem fölösleges portékára.De tény pénzt nem adnák érte, vagy valami potom összeget.
Igazság szerintem nem volna ez olyan rossz hangszóró, csak valahogy a gyártás előtte tesztelés hangolás valszeg kimaradt.
Szerintem csak összedobták egy dobozba, szólni szól és majd veszi mert a sok youtuber/influenszer csinálja róla a videókat.
Az hogy gyakorlatban mit teljesít a konkurenciához képest meg teljesen másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest