Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B1T3

    Topikgazda

    válasz carl18 #9071 üzenetére

    Én be akartam ruházni egy Tronsmart Element T6 Maxra, mert jó az aksija, a specifikációk alapján a hangzást sem vártam rémesnek, és a speckókhoz képest még kompaktnak is mondható.
    Hát… Minőségi zenehallgatásra alkalmatlan (különösen hangszeres zenéknél, és ugyebár a legtöbb zene ilyen :D). Nulla magasa van, vélhetően a fenti 4 aktív hangszórót széles spektrumúnak szánták, de gyakorlatilag az egy közép sugárzó, és még tartalék sincs benne (EQ-val sem lehet javítani a helyzeten). Hiába a sallang, hogy van még 8(!) passzív membrán, meg lefelé sugároz egy dedikált mélysugárzó, sajnos az összképet nem menti meg. Akinek csak brummogás kell, az persze örülni fog annak, hogy a szekrényre tett elemeket megmozgatja (ami amúgy tovább ront a hangzáson, mert zavaró zajokat kelt, ha nem gondosan helyezzük el). Ámde a legtöbbeknek sajnos nincs minőségi referencia a fülükben-fejükben, így bizonyára nagyon népszerű lesz ez is…

    Közben megjelent a Blitzwolf BW-AS3 is, amely egy az egyben egy Tronsmart Element T6 Maxnak néz ki, egyező méretek, akkumulátorkapacitás, üzemidő, gombelrendezés stb., még a bekapcsoló hang is teljesen megegyezik, csak picit más a burkolat, meg 60W helyett 70W-ot írtak rá. :D Azért kíváncsian várom a megbontogatós videókat.

Új hozzászólás Aktív témák