- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát én még pár éve hittem a Marketingnek, és adtam egy esélyt a Tronsmart Element T6 nevü hangszórónak. Hatalmas csalodás volt, a Divoom Onbeat 500 köröket vert rá.
Sehogy se tudtam megbarátkozni a hangjával, a mélyeket túltolták de 80-100% között a mélyek torzak, és mélynek sem nevezném csak egy torz brummogásnak ami számomra élvezhetetlen volt. A Közép-magas tartomány meg emlitésre se méltó. Arra jó hogy valami orditson a háttérbe, De zenét hallgatni sose hallgattam rajta.
És a fejemet fogom mikor árukeresőn irják az emberek a véleményeket "Full Bass" Stb. A Dockin D Fine rendelkezik "Full Bass-al" A Tronmart csak brummog, azt is torzan.Haverom berendelt egy Tronsmart Megát, de na kevesebb volt a basszus mint a T6 esetében. De Annak a hangja ilyen szotyadt kásás volt, szó szerint borzalmas. Tavaly vásárolt egy T6 plus modelt ( Nyilván a youtube ajánlások alapján) Jobb mint a Sima T6 de a basszus még mindig torz és a hangja se az igazi.
Igy mióta megvolt saját tapasztalatom a Tronsmart márkával azóta nem igazán próbálkoztam újra. Nem mondom ezért az árért nem képvisel rossz ár-érték arányt egy kinai hangszóróhoz képest.
De én mondjuk zenét is szoktam hallgatni, és arra már kevés a tronsmart márka.Dockin D Fine, Earfun Go, Oluv véleményezése alapján vásároltam az utobbi darabokat. És tényleg ezeken már van zenét hallgatni, A Dockinnak olyan dinamikus a hangzása. Az Earfun és méretéhez képest nagyon jól szól és még olcsó is. És ezek a hangszórók nem csak arra mentek rá legyen mély, oszt jó napot. A " H@lye gyereknek úgy is csak azt kell"
Este lefekvés ellőtt az Earfun Go-t megharcoltattam a JBL Charge 2+ ellen. És a JBL Hangja üres volt az Earfun-hoz képest, pedig a Charge 2+ nagyobb és sokkal drágább is volt akkoriban.
Ezért akartam inkább oluv által ajánlott hangszórót vásárolni, nincs kedvem venni valamit aminek szar a hangja és aztán visszaküldeni lecserélni. Ez a Zsákbamacska elég fárasztó ám, Oluv meg elvégzi a válogatás és a nézzőire már csak a vásárlás maradt.Igy vissza gondolva mennyi pénzt hozhatott a Dockinnal, Earfunnak.
Mert Oluv videói előtt senki se ismerte a Dockin márkát, Oluv miatt hivják Xtreme killernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest