Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz B1T3 #9073 üzenetére

Hát én még pár éve hittem a Marketingnek, és adtam egy esélyt a Tronsmart Element T6 nevü hangszórónak. Hatalmas csalodás volt, a Divoom Onbeat 500 köröket vert rá.
    Sehogy se tudtam megbarátkozni a hangjával, a mélyeket túltolták de 80-100% között a mélyek torzak, és mélynek sem nevezném csak egy torz brummogásnak ami számomra élvezhetetlen volt. A Közép-magas tartomány meg emlitésre se méltó. Arra jó hogy valami orditson a háttérbe, De zenét hallgatni sose hallgattam rajta.
    És a fejemet fogom mikor árukeresőn irják az emberek a véleményeket "Full Bass" Stb. A Dockin D Fine rendelkezik "Full Bass-al" A Tronmart csak brummog, azt is torzan.

Haverom berendelt egy Tronsmart Megát, de na kevesebb volt a basszus mint a T6 esetében. De Annak a hangja ilyen szotyadt kásás volt, szó szerint borzalmas. Tavaly vásárolt egy T6 plus modelt ( Nyilván a youtube ajánlások alapján) Jobb mint a Sima T6 de a basszus még mindig torz és a hangja se az igazi.
    Igy mióta megvolt saját tapasztalatom a Tronsmart márkával azóta nem igazán próbálkoztam újra. Nem mondom ezért az árért nem képvisel rossz ár-érték arányt egy kinai hangszóróhoz képest.
    De én mondjuk zenét is szoktam hallgatni, és arra már kevés a tronsmart márka.

Dockin D Fine, Earfun Go, Oluv véleményezése alapján vásároltam az utobbi darabokat. És tényleg ezeken már van zenét hallgatni, A Dockinnak olyan dinamikus a hangzása. Az Earfun és méretéhez képest nagyon jól szól és még olcsó is. És ezek a hangszórók nem csak arra mentek rá legyen mély, oszt jó napot. A " H@lye gyereknek úgy is csak azt kell"

Este lefekvés ellőtt az Earfun Go-t megharcoltattam a JBL Charge 2+ ellen. És a JBL Hangja üres volt az Earfun-hoz képest, pedig a Charge 2+ nagyobb és sokkal drágább is volt akkoriban.
    Ezért akartam inkább oluv által ajánlott hangszórót vásárolni, nincs kedvem venni valamit aminek szar a hangja és aztán visszaküldeni lecserélni. Ez a Zsákbamacska elég fárasztó ám, Oluv meg elvégzi a válogatás és a nézzőire már csak a vásárlás maradt.

Igy vissza gondolva mennyi pénzt hozhatott a Dockinnal, Earfunnak.
    Mert Oluv videói előtt senki se ismerte a Dockin márkát, Oluv miatt hivják Xtreme killernek. :))

• Geri89

aktív tag

Én is egy T6 Max-on gondolkozom.. Igaz csak 2 percre sikerült egy boltban meghallgatni.. Hasonló áron (~25e) van értelmes alternatíva, ami hasonló mélyeket ad, de mellett magas hangok is vannak? :R

• Véreshurka

senior tag

Valahol mintha olvastam volna, hogy a Blitzwolf a banggood saját márkája és csak átcímkéznek, esetleg valami apróságot változtatnak más termékben. Így elképzelhetőnek tartanám, hogy ugyanaz a kettő...

Új hozzászólás Aktív témák