Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Lassan 4 éve találtam rá a Sencor SSS 101 kis 10 W-os BT hangszórójára. Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális. Akkor a 28-as hangerőből a 26-oson volt, de figyelmetlenségek és félreértésekből mostmár a 22-esen van. A célom mindössze annyi, hogy maximumra tegyem.
https://www.youtube.com/watch?v=uXMSyCd3pLc
Ezt az egy szétszerelős videót találtam róla, amiben az alaplapig szétszedi, de a gombsor a tetején van. Szétszedtem, megigazítottam a csatlakozókat, de jobb nem lett. Gondolkodtam azon, hogy lehúzom az akksit, majd vissza, de nem tudom, hogy alapból hányas hangerőn lehet. Szóval igazából van valami tipp, hogy hogyan tudnék kalapács nélkül hozzáférni a gombsorhoz? Meg, ha már hozzáfértem, akkor mit csináljak? Naívan azon gondolkodtam, hogy kicserélek két gomb vezetékét ideiglenesen, aztán már tök mindegy, csak egyszer föl tudjam hangosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Le Mans Ultimate
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi