- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Lassan 4 éve találtam rá a Sencor SSS 101 kis 10 W-os BT hangszórójára. Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális. Akkor a 28-as hangerőből a 26-oson volt, de figyelmetlenségek és félreértésekből mostmár a 22-esen van. A célom mindössze annyi, hogy maximumra tegyem.
https://www.youtube.com/watch?v=uXMSyCd3pLc
Ezt az egy szétszerelős videót találtam róla, amiben az alaplapig szétszedi, de a gombsor a tetején van. Szétszedtem, megigazítottam a csatlakozókat, de jobb nem lett. Gondolkodtam azon, hogy lehúzom az akksit, majd vissza, de nem tudom, hogy alapból hányas hangerőn lehet. Szóval igazából van valami tipp, hogy hogyan tudnék kalapács nélkül hozzáférni a gombsorhoz? Meg, ha már hozzáfértem, akkor mit csináljak? Naívan azon gondolkodtam, hogy kicserélek két gomb vezetékét ideiglenesen, aztán már tök mindegy, csak egyszer föl tudjam hangosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest