- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
cukimajom #8568 üzenetére
Felveszel egy maszkot és egy kesztyűt, bevágod egy zacskóba a cuccot, belógatod a kerítésen a szerelőnek. Problem solved.
(#8569) cukimajom
Az a lényeg hogy ha te elégedett vagy a cuccoddal. Arra az egyre ügyelj hogy ne menj a media marktban a hangszórók közelébe.
Én régesrégen borzasztóan elégedett voltam a GS500-asommal, de elkövettem azt a hibát hogy felültem egy 650-es banditra. -
carl18
addikt
válasz
cukimajom #8553 üzenetére
Csinálhatod azt is ahogy irtad hogy kicseréled a két gombot
a lényeg a hangerőt fel tud csumázni.
Amúgy egyszer hallottam ezt a modelt, hát a Sencor nem gyárt jó hangszórókat. Szerintem a 10,000 ft-os árat semmikép se éri meg, ennyiért van Divoom voombox outdoor/Onbeat 500 is.
De ott van még a Tribit, vagy az Earfun go. -
Williamgrant
nagyúr
válasz
cukimajom #8553 üzenetére
"Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális"
Tehát garidőben 2x ugyanaz döglött meg benne, utána is ugyanúgy szar de még mindig szuperül szuperál?
Na de hogy talán ötletem is legyen:
A hangerő állítás feltételezem egy mikrokapcsolóval működik. Annak általában van 2-4 lába és kapcsolóház forr pontja ami lehet az egyik no/nc egyik oldala, és az rögzíti a nyáklapra.
Szóval ha egyszerűen a kapcsoló forrasztott kimeneteit zárod (pl egy megfelelő méretű csavarhúzóval), ugyanúgy megtörténik a hangerő állítás.
Hogy hány kivezetése van, és melyiket kell zárni azt a nyák mart réz vonalát visszakövetve könnyű megkeresni.
Ha megvan a szükséges két pont, akár ki is vezethető egy kábellel a burkolatra, netán maga a kapcsoló is cserélhető. Persze ha nem érted teljesen amit írtam, egyszerűbb egy elektronikai szakembernek odaadni javításra.Az rms 10w-ot le se írd máskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest