Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Szerintem szimplán tróger cég,
, már bocsánat. Én ezért sem vennék tőlük drága hangszórót. T7-t meghallgattam sok tesztben. Az 10K-ért a geekbuying-ról refurbished áron, még egy elfogadható ajánlat, szerintem. De a legtöbb hangszórójuknál tipikusan előjön, hogy az ének hangok (uper-bass tartománytól fölfelé ~1KHz sávszél) nem az igaziak vagy túl kevés vagy túl sok.
Ez a T7 is szerintem csak véletlen sikerült relatíve korrektül.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, már bocsánat. Én ezért sem vennék tőlük drága hangszórót. T7-t meghallgattam sok tesztben. Az 10K-ért a geekbuying-ról refurbished áron, még egy elfogadható ajánlat, szerintem. De a legtöbb hangszórójuknál tipikusan előjön, hogy az ének hangok (uper-bass tartománytól fölfelé ~1KHz sávszél) nem az igaziak vagy túl kevés vagy túl sok.