- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Pixx96 #20176 üzenetére
Bocsi, látom sikerült elrúgnom a pöttyöst nálad... Nem volt szándékom megharagítani.
hallgasd csak a JBL signaturet magadnak biztos kellemes lehet egy tompa brummogó mélyládát hallgatni zene többi részét meg majd hozza a Jézuska nem?
Viszonylagosan alacsony volt az igényem BB3 megvásárlása előtt, hiszen kocsiba szántam, ahol a finom zenei részleteket elmaszkolja a menetzaj.Ráadást mert én bevallom, otthonnal, vagy más nyugodt környezettel szemben a kocsiban kifejezetten "basszuskárosult" vagyok, szeretem, ha jó sok van belőle.
Ez nem azt jelenti hogy tompa ( az látszódna a frekvencia válaszon is *), hanem azt hogy aránytalanul sok a basszus alsó tartományban és a szubbasszus - már amit le tud belőle sugározni a BB3.
( Piros-sárga tartomány)
hallgassál már meg egy Dynacord rendszert hogyan szól aztán rájössz mennyire is vagy hallás károsult velem szemben
Nem vagyok Veled szemben, én nem helyezem el magam Veled szemben.Nem vagyok otthon PA rendszerekben, bár volt idő amikor a Hangáruházban jártam-visszajártam, meg részt vettem meghívottként hallgatóként, vásárlóként, feliratkozóként a rendezvényein, de ez csak kitérő volt.
Dynacord biztosan kiváló, elhiszem Neked.
PA rendszereket hangosításra, nagy terek betöltésére tervezték.
Na pl. ott nem lehet normálisan zenét hallgatni, ( nem is arra tervezték *) mert ott nem teremthetőek meg az egyéni, vagy kiscsoportos "hifi" -zés feltételei, a nyugalom, és a környezeti zajok kizárása.
Nyilván lehet a Dynacord-ból is jó minőséget kihozni, de az a nyílt terek és csarnokok világa, és nem egy lakásé, pláne nem egy szgk belteréé.
JBL pont azoknak készít presetet átlagnak mint te akinek totál semmi hallása csak szóljon valami meg JBL legyen mert az menő biztos Oluv is azért hangolta át charge 6 ot mert annyira zenei ahogy szól alapból
gondolom ő is hallás károsult
Ki a tököm az az Oluv? Jegyzik valahol?Meg akartam nézni kicsoda, mert még csak nem is hallottam róla, de mindenhol fizetni kéne.
Amit elém tolt az az hogy fizess, meg hogy vegyél. Ez vmi. kereskedő? Egy influanszer ? Ki ismeri el ezt vonatkoztatási pontnak?
A hallásom köszöni szépen jól van, koromnak megfelelően süket vagyok, a denevéreket meg már régóta nem hallom.
Gondolom a gyártó által elismert kiugró fülsértő 700hzes csúcsot se hallod a boombox 3 esetében ami köztudott tény
Megkérdeztem a Geminit, mert a méréseim ( sem a nappali, sem a kocsiban mért válasz ) nem mutatták ezt a 700Hz-es csúcsot.
Azt a választ kaptam, hogy ezt a hibát nagy hangerőn tapasztalták.
Mivel én nem hajtottam túl, mint jópár gyökér, aki full torzításba vitte pl. Alan, ezért nálam nem jelentkezett ez hiba, és persze nem is hallottam.
Ez nem az üzemszerű használat eredménye, ezért nem is róható fel a gyártónak, szerintem.
Hogy analógiával éljek pl. ha egy átlagos városi használatra tervezett kocsival versenyeznek és túlpörgetik, jó ha túléli, de olyan dolgokat fog csinálni, amivel nem tud mit kezdeni, hibázni fog, és amit egyébként le tudna kezelni, ha úgy vezetnék ahogy azt a készítői a gépkönyvben leírták.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Playstation Portal
- Kingston FURY Beast RGB 32GB DDR5 KF560C36BBEA-32
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest