- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker #19680 üzenetére
+ #19679 vampire17
Akkor valószínű célszerű videót készíteni a teljes kicsomagolásról.Story, hogy miért: Egy ideje én megteszem, újracsomagolt vagy használt cuccok vásárlásakor.
Volt, hogy egy ilyen már segítette a gyors ügyintézést egy termék visszaküldésekor, hiszen egy használt monitor kijelzőjén karcolások voltak, ami nem volt feltüntetve a leírásban, de mivel kicsomagoláskor videót készítettem, így pikk-pakk ment. Nem volt felelősség áthárítás, hogy én voltam-e stb...21K-ért Best Buy. Adj hálád AdamSky-nek a linkért.
Olyan nincs, hogy nem fog beválni, mert az egy potens cucc. Van benne egy nagy mély-közép és két csiripelő. A soundcore pedig tényleg jó minőségben tervez/épít, ahogy azt fentebb is írták, de szétszerelős videók is vannak a youtube-on, ha érdekelne az ilyen.
Ha esetleg a gyári hangképek nem tetszenek, akkor pedig az alkalmazásban tudsz konfigurálni sajátot.
Valószínű közeli hallgatásra (kis szoba, asztal) és nagy nappali/szabadtér különböző hangképet/EQ-t igényel majd, de ez ne zavarjon, mert mindegyik rendszer ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest