Hirdetés
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Rég rendeltem, szóval már nem emlékszem pontosan, de tuti nem a postás hozta ki. Vagyis valamelyik csomagszállító intézte elejétől a végéig.
#14090 Haruno
"A basszus miatt gondolod kevésnek?" - persze, Te írtad, hogy erőteljes legyen a basszus. Na most valaki a hangerőre esküszik (azzal ugyanis általában megjönnek a mélyek is) van aki (pl. én) arra vágyik, hogy akár kis(ebb) hangerőn is telt legyen a hang. Az egész nagyon szubjektív, de ahogy látom / tapasztalom, az ilyen csoportos edzések esetén kelleni szokott a b@szó mély + a hangerő sem árt. A Boom a belépő ide szerintem, de lehet a Boom Plus lenne a tuti, csak az már árban jóval fentebb van."Moderált hangerővel hallgatnám ... " - ööö, egyedül edzenél? Akkor miért nem füles?
Ott sokkal könnyebben és olcsóbban megoldható ugyanaz - vagy még ütősebb - hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ott sokkal könnyebben és olcsóbban megoldható ugyanaz - vagy még ütősebb - hangzás.