Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát igen, mondjuk ki biztos van egy réteg akinek a Vifára van szűksége. Csak ők nincsenek sokan, és az átlag ember nem add ki ennyi pénzt egy hordozható bluetooth hangszóróra.
Én úgy magamból is ki indulva talán 50-60E volna a plafon amit kiadnák egy hordozható hangszóróra. Mert ezért az árért az ember már kap egy tiszteséges hangzást, és elég remek akkumulátor üzzem időt is. Nyilván az emberként az ígények változnak, de azért a fizikát se lehet becsapni és egy 2 Kg-os hangszórónak is meg vannak a határai.Hát igazság szerint a vélemény egyénenként változik, évek folyamán azt szűrtem le egyik hangszóró se lesz tőkéletes és mindegyiknek van valami gyenge pontja.
Anno mikor az Onyx 6-ot összemértem az Xtreme 3-al, hát hatalmas volt a különbség az Onyx javára. A 120 mm-es Woofer nem hazúdik, brutális mélyeket produkál a HK.
Szerintem Basszusban ők a legjobbak, még egy gyártótól se hallottam kompakt méretben olyan mélyeket mint amiket ők produkálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest