- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Bedugva, persze. Annyira gondoltam, hogy internetrádió valahogy… mert azzal nem fogok foglalkozni, hogy sd kártyára másoljak ki dolgokat. Á esélytelen, évek óta nem vagyok annyira képes, hogy a saját telefonom telemásoljam. Mindig eltervezem, hogy majd válogatok, aztán áhh...
Van viszont egy rádió, ahol nincs pofázás, csak régi blues, tehát olyan minőségű felvételek, amiket koruknál fogva nem hallgatok már.
Ezeket semmi értelme hifi vonalon hallgatni. Sisteregnek ezerrel, tudod csomó a 60-as években rögzített, régi technika. Az olyan kismagnók viszont, amikben van netrádió valamiért aranyért mennek csak, szóval adja magát, hogy mobil+bt hangszóró egérút ahogy sikerül.
Persze van itthon egy Fiio X1 is még régről, amiben legalább tele van a kártya flac-el és az még nem tud BT-t.
Kapóra jöhetne, hogy ezen a vackon meg van jack bemenet a bedugós részen rádughatnám, csak sejtem hogy azt inkább jobb ha nem…
A gépnél Focal Alpha szól itt nekem DAC-ról, szóval picit elszoktam a gagyitól.
Próbáltam én telefont hallgatni, de kinyomtam, mert az a csicsergés inkább csak idegesített pár perc után. Látod lebeszélsz, pedig lehet hogy jó lenne ez Mac 5000 ezekre a régi blues témákra. Elnyekeregne ott nekem egy bő 20 percet. Kissrác itt benyomja, annyira tán nem horror szar. Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sweet.tv - internetes TV
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest