- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Bedugva, persze. Annyira gondoltam, hogy internetrádió valahogy… mert azzal nem fogok foglalkozni, hogy sd kártyára másoljak ki dolgokat. Á esélytelen, évek óta nem vagyok annyira képes, hogy a saját telefonom telemásoljam. Mindig eltervezem, hogy majd válogatok, aztán áhh...
Van viszont egy rádió, ahol nincs pofázás, csak régi blues, tehát olyan minőségű felvételek, amiket koruknál fogva nem hallgatok már.
Ezeket semmi értelme hifi vonalon hallgatni. Sisteregnek ezerrel, tudod csomó a 60-as években rögzített, régi technika. Az olyan kismagnók viszont, amikben van netrádió valamiért aranyért mennek csak, szóval adja magát, hogy mobil+bt hangszóró egérút ahogy sikerül.
Persze van itthon egy Fiio X1 is még régről, amiben legalább tele van a kártya flac-el és az még nem tud BT-t.
Kapóra jöhetne, hogy ezen a vackon meg van jack bemenet a bedugós részen rádughatnám, csak sejtem hogy azt inkább jobb ha nem…
A gépnél Focal Alpha szól itt nekem DAC-ról, szóval picit elszoktam a gagyitól.
Próbáltam én telefont hallgatni, de kinyomtam, mert az a csicsergés inkább csak idegesített pár perc után. Látod lebeszélsz, pedig lehet hogy jó lenne ez Mac 5000 ezekre a régi blues témákra. Elnyekeregne ott nekem egy bő 20 percet. Kissrác itt benyomja, annyira tán nem horror szar. Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Honda topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest