Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SRC

tag

válasz B1T3 #10639 üzenetére

Persze, tök jogos, nyilván vicc pénzről beszélünk. Csak tudod azt láttam, hogy egy ilyen 2x5W-os bt erősítő panel egy ezres Kínából. Kb. ennyi a lelke ezeknek. Felemeltem a szemöldököm tudod, hogy nem is biztos, hogy pocsék a hangszóró az ilyen filléres cuccokban.
    Elkezdtem matekozni, hogy ha a lelke egy ezres, van mellette valami vacak akku, az is mondjuk egy ezres és hát ennyi. Egy filléres fröccsöntött házban valami hangszóró. Akár ki is jöhetne valami normálisabb szélessávú papírmembrános „kismagnó” hangszóró a maradék pénzből és írtad is, hogy volt ez a Mac 2000, csak pechemre pont az szűnt meg, hát ez pech.

A vicc valahol, hogy ha egy hasonló filléres panelt beletennék a garázsban porosodó 40 éves passzív polcsugárzóba az egész hóbelevancot alázná hangminőségben, mert egy 2x20W-os stereo IC is...hát max egy ezressel ha drágább. A mellette porosodó univerzális noti töltőn ott a tápfesz, fejben pikk-pakk össze is raktam, csak hát aztán elképzeltem hogy nézne már ki. :DDD Ahogy a 100 éves fosbarna dobozon első alkalommal még meg is dagadna az éleknél a forgácslap a párától ehhe. Na, jó. Hagyjuk is. Nem barkácsolok. :) Készen meg egy típus volt, az is megszűnt, hát így jártam. A többi bt hangszóróban meg az a jó, hogy lehet kapni :D Tényleg döbbenetes, hogy hány tonna ilyen semmire nem való kínai sz@r lepi el a világot.

Látókörszélesítő volt, köszi. Minden jót nektek!

• SRC

tag

válasz B1T3 #10636 üzenetére

Bedugva, persze. Annyira gondoltam, hogy internetrádió valahogy… mert azzal nem fogok foglalkozni, hogy sd kártyára másoljak ki dolgokat. Á esélytelen, évek óta nem vagyok annyira képes, hogy a saját telefonom telemásoljam. Mindig eltervezem, hogy majd válogatok, aztán áhh...
    Van viszont egy rádió, ahol nincs pofázás, csak régi blues, tehát olyan minőségű felvételek, amiket koruknál fogva nem hallgatok már.
    Ezeket semmi értelme hifi vonalon hallgatni. Sisteregnek ezerrel, tudod csomó a 60-as években rögzített, régi technika. Az olyan kismagnók viszont, amikben van netrádió valamiért aranyért mennek csak, szóval adja magát, hogy mobil+bt hangszóró egérút ahogy sikerül.
    Persze van itthon egy Fiio X1 is még régről, amiben legalább tele van a kártya flac-el és az még nem tud BT-t.
    Kapóra jöhetne, hogy ezen a vackon meg van jack bemenet a bedugós részen rádughatnám, csak sejtem hogy azt inkább jobb ha nem…
    A gépnél Focal Alpha szól itt nekem DAC-ról, szóval picit elszoktam a gagyitól.
    Próbáltam én telefont hallgatni, de kinyomtam, mert az a csicsergés inkább csak idegesített pár perc után. Látod lebeszélsz, pedig lehet hogy jó lenne ez Mac 5000 ezekre a régi blues témákra. Elnyekeregne ott nekem egy bő 20 percet. Kissrác itt benyomja, annyira tán nem horror szar. Nem tudom.

• SRC

tag

válasz B1T3 #10634 üzenetére

Proforma számla, még nem utaltam ;] Ilyen bedugósban ismersz jobb vételt? Itt kell legyen valahol a jó kompromisszumos megoldás, ennél a verziónál (ha létezik) mert alacsony keretnél a nagyját elvinné maga az akku ára, ha az jó lenne, szóval abból nem lehet benne jó.
    "Jó" hangszóró jó akkuval 8k-ért teljesen kizárt ez egyértelmű.
    Ha meg gyenge az akku és bedugni sem lehet akkor meg pláne semmire nem jó, tökmindegy milyen hangszóróval szerelik.
    Gondoltam megnézem ezt a bedugóst.

• SRC

tag

válasz B1T3 #10630 üzenetére

Rendeltem Emag-ról egy "Mac Audio Elite 5000" nevűt. Házhoz pk-val együtt 8k volt.
    Fogalmam sincs jó választás volt e. Az tetszett meg, hogy van egy doboz, amit fixen be kell dugni és abban van a nagyobb hangszóró is és így az akksis részben csak csipogó van és úgy spekuláltam, hogy az akksi itt a legnagyobb tétel, amin spórolni lehet.
    Az előző bt fülhallgatómnak konkrétan szétrohadt az USB aljzata a párától :DDD
    Nincsenek nagy elvárásaim. Ez a 8k még belefér az "eldobós" kategóriába. Itthoni edzés után muszáj áznom a kádban, mert a zuhagy túl rövid. Nem áll le az izzadás annyi idő alatt kardió után. Hallgatok rajta valamit, meglátjuk meddig bírja. Lehet lesz pofára esés :)

• SRC

tag

válasz B1T3 #10627 üzenetére

Pár perc kattintgatás után jó a benyomásom?

Úgy látom van ez a termékvonal, amit linkeltél, ez a batyuban kicsi, könnyű, övre akasztható, hóálló és ad egy kis öblösséget az orgánumnak. Szóval ez a hegymászós telefonkihangosító, hogy ne kelljen mászás közben kiabálni. Ez az ilyen-olyan mini hangszóróval szerelt passzív radiátoros cucc ez oda teli találat kihangosítónak. Ezek a mini hangszórók viszont bevallottan a specifikáció szerint 200-300Hz-től szólnak és a mély csak zeneileg értékelhetetlen játék a levegővel, nyilván nem is zenére való, hanem beszédre.

Ezt koppintják ezren, meg van a boom box, ami nagy és az a cél, hogy a zene leverje a vesémet én meg a kettő között gondoltam valami kismagnós feelingre valami 10cm-es szélessávú hangszórót képzelve el, de akkor ez kéz bilibe lóg jól gondolom, mert ez a BT termékfejlesztés kismagnós irányba nem is ment igazából soha (?) így olcsón csak az van, ami boom box akar lenni, de mini méretben és ez az erőlködésnek az a formája, aminek becarás a vége...
    Stimmel?

• SRC

tag

Filléres vackok között van elfogadható hang?
    Fürdőszobába gondoltam rá, hogy valami vackot, amiért nem kár, ha elpusztul a gőztől, hogy mégse a telefon csipogjon. Mondjuk 5k-ig?
    Nem kell óra, meg rgb led meg kutyafüle...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés