- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #10417 üzenetére
Igen tudom hogy kerülendő saját börömön tapasztaltam!
Csak 2 éve még nem volt Earfun, és hát hazai piacról valóban nehéz jót kifogni.
Tudom jó az uboom, nekem most Earfun go van itthon kicsi kompakt szóval remek kis hangszóró.Aliexpressen néztem, bakker a SoundCore Motion + elég durva kereslet van.
Csak ott 15.000 értékesités zajlott le, aliexpressen egy termék se láttam ilyen nagy keresletet.Még az amazon értékesités is ott van.
Mondjuk ha valami jó akkor valóban venni kell ,ezzel is támogatva a céget amit készitette.Az Anker márka egyre jobb akkor, pedig emlékszem a Soundcore-Soundcore 2 amikről régen hallotam.
Azért még ha lassan is de frissül ez a piac, mondjuk belegondolni is ilyesztő 7 éve jöttek ki az első generációs bluetooth hangszórók. És 7 év alatt hány márka hány terméket dobott piacra, viszont azért tegyük hozzá ezekből volt rengeteg ami végül szemét. KIváncsi vagyok hogy leszünk 3-5-10 év múlva ha már most ilyen termékek vannak piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest