- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10362 üzenetére
Szerintem a súly úgy lett könyebb ahogy irtam hogy a boritás anyaga mindegyik szinte megváltozott, a tetején az a vékony boritás is kicsit vékonyabb lett és csillámlik.
Az oldalsú gumilemez is cserélve lett valami karcálló anyagra, és rácsok anyaga is változott. Körömmel kocogtatva más a kongása, főként egyből feltünt hogy változott mert más a hangszóró fogása is.
De ez a rezonálás elég ritka, az egyetek 1%-ban jön elő. Amazonon olvastam még régen hogy más is irta ezt a problémát.
Megbontani nem fogom akkor bukom a garanciát. Irtam nem az összeszerelés minősége a gond, hanem az a anyag egy adott freqvenciát rezonál. Ezért cserélték le, és az új D Fine plusz nem csinálja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Xbox Series X|S
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest