Hirdetés
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok Skacok!
Lakásban lájtos zenehallgatásra keresek valami bt hangszórót, de gőzöm sincs, hogy merre induljak.
Amire kell:
- 20nm-es szobába halkan, max. közepes hangerővel zene (gyerekek mikor festenek hagy menjen valami nekik való pl)
- főzés közben a konyhában podcastAmire elsőre gondoltam: kifejezetten tetszik az IKEA Sonos "könyve" és lámpája, illetve a JBL Flip 5. A két szélső elgondolás az a JBL Go pici kocka és az IKEA Sonos lámpa. Egyéb tippem nincs.
Illetve pár szó jöhetne a vezetékes (ikea) és az akksis megoldás ellen és mellett. Pl. nekem ha egy hangszóró mondjuk 5 órát elmegy akksiról, az teljesen elég; de jó lenne, ha két év után nem halna meg. Örülnék ha Budapest környékén át tudnám venni személyes átvétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy Buds FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Illetve pár szó jöhetne a vezetékes (ikea) és az akksis megoldás ellen és mellett. Pl. nekem ha egy hangszóró mondjuk 5 órát elmegy akksiról, az teljesen elég; de jó lenne, ha két év után nem halna meg.