- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
<Adamsky> #10303 üzenetére
"Te tudod miért ragaszkodtál az offline bolthoz."
Hát, figyi, épp másoddiplomázom, jogi egyetemen azért az finom. Harmadik baba úton nálunk. Munkatársam, 5 testvérem, anyám, apám, nagyanyám vírusos. Egyik gyerek ovija zárva. Home office. Nem akartam még mással is foglalkozni.
Amúgy online rendeltem, bolti átvétellel. Ha nem tetszene, menne vissza. De nekem jó.
-
KunEmber
senior tag
Kicsattogtam végül Budaörsre, BF akcióban megvettem 30 helyett 20-ért az XB23-at. Gyorsan kikapcsoltam az extra basst és már hallgattam is. "23. Not good, not terrible" - amire kell, nekem jó lesz. Annyi mindennel kell foglalkozni, ebbe ennyi pénzt és ennyi időt, utána járást raktam most. (Hsz-ed alapján sokkal rosszabbat vártam amúgy.)
-
KunEmber
senior tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket!
-
KunEmber
senior tag
válasz
Lami66 #10235 üzenetére
Hálásan köszönöm a kiegészítést. Ha az IKEÁs cuccokon nem megy a YT, már ki is esett. Nagyon fontos infó nekem!
Maradjunk akkor az eredetinél: BT hangszórót keresek, kis hangerőn, aláfestő zene és podcast hallgatásra. Kb. ez maradt az eredeti kommentből. Mondjuk akkor a JBL GO és Charge a két szélső érték, legyen elérhető Bp környékén pár napos átvevéssel. Erre tudnátok mondani?
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok Skacok!
Lakásban lájtos zenehallgatásra keresek valami bt hangszórót, de gőzöm sincs, hogy merre induljak.
Amire kell:
- 20nm-es szobába halkan, max. közepes hangerővel zene (gyerekek mikor festenek hagy menjen valami nekik való pl)
- főzés közben a konyhában podcastAmire elsőre gondoltam: kifejezetten tetszik az IKEA Sonos "könyve" és lámpája, illetve a JBL Flip 5. A két szélső elgondolás az a JBL Go pici kocka és az IKEA Sonos lámpa. Egyéb tippem nincs.
Illetve pár szó jöhetne a vezetékes (ikea) és az akksis megoldás ellen és mellett. Pl. nekem ha egy hangszóró mondjuk 5 órát elmegy akksiról, az teljesen elég; de jó lenne, ha két év után nem halna meg.
Örülnék ha Budapest környékén át tudnám venni személyes átvétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged