- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
<Adamsky> #10303 üzenetére
"Te tudod miért ragaszkodtál az offline bolthoz."
Hát, figyi, épp másoddiplomázom, jogi egyetemen azért az finom. Harmadik baba úton nálunk. Munkatársam, 5 testvérem, anyám, apám, nagyanyám vírusos. Egyik gyerek ovija zárva. Home office. Nem akartam még mással is foglalkozni.
Amúgy online rendeltem, bolti átvétellel. Ha nem tetszene, menne vissza. De nekem jó.
-
KunEmber
senior tag
Kicsattogtam végül Budaörsre, BF akcióban megvettem 30 helyett 20-ért az XB23-at. Gyorsan kikapcsoltam az extra basst és már hallgattam is. "23. Not good, not terrible" - amire kell, nekem jó lesz. Annyi mindennel kell foglalkozni, ebbe ennyi pénzt és ennyi időt, utána járást raktam most. (Hsz-ed alapján sokkal rosszabbat vártam amúgy.)
-
KunEmber
senior tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket!
-
KunEmber
senior tag
válasz
Lami66 #10235 üzenetére
Hálásan köszönöm a kiegészítést. Ha az IKEÁs cuccokon nem megy a YT, már ki is esett. Nagyon fontos infó nekem!
Maradjunk akkor az eredetinél: BT hangszórót keresek, kis hangerőn, aláfestő zene és podcast hallgatásra. Kb. ez maradt az eredeti kommentből. Mondjuk akkor a JBL GO és Charge a két szélső érték, legyen elérhető Bp környékén pár napos átvevéssel. Erre tudnátok mondani?
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok Skacok!
Lakásban lájtos zenehallgatásra keresek valami bt hangszórót, de gőzöm sincs, hogy merre induljak.
Amire kell:
- 20nm-es szobába halkan, max. közepes hangerővel zene (gyerekek mikor festenek hagy menjen valami nekik való pl)
- főzés közben a konyhában podcastAmire elsőre gondoltam: kifejezetten tetszik az IKEA Sonos "könyve" és lámpája, illetve a JBL Flip 5. A két szélső elgondolás az a JBL Go pici kocka és az IKEA Sonos lámpa. Egyéb tippem nincs.
Illetve pár szó jöhetne a vezetékes (ikea) és az akksis megoldás ellen és mellett. Pl. nekem ha egy hangszóró mondjuk 5 órát elmegy akksiról, az teljesen elég; de jó lenne, ha két év után nem halna meg.
Örülnék ha Budapest környékén át tudnám venni személyes átvétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest