Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KunEmber #10307 üzenetére
Sajnos mindenkinek meg van a maga keresztje. Tudnék én is mesélni...
Nálam pont ezért pörgött fel az online vásárlás. Örülök, hogy nem kell boltokba rohangáljak ilyenek miatt (ill. frászt! Bár ez lenne a legnagyobb gondolom!)
Na, mindegy! A születendő gyerkőcnek egészséget, nektek pedig sok boldogságot kívánok! -
carl18
addikt
válasz
KunEmber #10298 üzenetére
Hát a hazai garancia azért egy elég jó érv volt mellette!
De mondjuk kicsit többért aliexpressről azért nem kicsit jobb lett volna az Anker.
Sajnos szerintem a sony legkisebb modeljével az a baj hogy az SRS XB21-től kezdte elégé sporoltak az akkumulátoron. 1X 18650-es cella hajtja, hát az miatt nem hiszem sokat fog birni.
Az XB 20 még 2X18650-es cella hajtotta. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KunEmber #10302 üzenetére
"Nem találtam hirtelen itthon offline boltban."
Hááát, Motion+ nincs itthon, de ha lesz is, akkor sem ilyen árban, mint ahogy pl. a napokban lehetett hozzájutni.
"Amúgy a 23 nem a db. számra vonatkozott, hanem az XB23-as névre."
Ja, OKEttől függetlenül, szerintem azzal elégedettebb lettél volna. Te tudod miért ragaszkodtál az offline bolthoz. Én - főleg látatlanban (ha nem hallottam előtte valahol) - egyébként itthon is online rendelnék. Ha nagy a gáz (nagyon nem tetszik) vissza tudom küldeni. De, most már mind1.
-
válasz
KunEmber #10238 üzenetére
Ha a méret nem számít, akkor az előttem említett onyx studio, de ahhoz a felhasználáshoz amit leírtál, szerintem ágyúval verébre kategória.
Neked bőven elég egy kisebb méretű, de hosszú üzemidős eszköz, pl Sony xb23. Kicsi, méretéhez képest szépen szól, és 12 órát zenél nagy hangerőn, ami csendes háttérzenével kb 24 óra is lehet egy töltéssel. Mediamárktban meg tudod nézni, kipróbálni -
válasz
KunEmber #10234 üzenetére
Az Ikea/Sonos cuccok itt a bluetooth hangszóró topikban idegenek, mert:
1, Nem hordozhatóak, nincs bennük akku, kábelről kapják az áramot
2, Nincs bennük bluetooth. Csak wifi van bennük, és hálózati kábel csatlakozás. Külön alkalmazással lehet zenélésre bírni őket....ez megszokást igényel. Bár sokmindent le tudnak játszani, de nem mindent. Pl. nem tudsz rákötni tévét, pendrájvot, youtube-ot
Árukhoz képest nagyon jól szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest