Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz carl18 #10062 üzenetére

Az a baj a D Fine töltésével nálam, hogy sosem tudom, hogy épp "hány százalékon" van az akksi.
    Pedig én is szeretek vigyázni a cuccaim akkujaira, pl a telefonomat is éjszaka 500mAh-val töltöm, azt is időzítve, hogy 80-90% körül várjon reggelre. Ilyen elvetemült vagyok ilyen téren. 😁

Ennél a D Fine-nál meg annyit tudok csak, hogy ha látom, hogy pirosan kezd el világítani (emellé jó volna hangjelzés is amúgy, mert nem veszem persze mindig észre azonnal), akkor rádugom az ampert, majd ha kialszik a zöld, töltéjelző, akkor meg kihúzom.
    Jelenleg is fogalmam sincs, hogy ha legközelebb kezdem el majd használni, akkor mikor kérne majd megint enni, mert arra sem emlékszem 1 hét után, hogy legutóbbi használat közben töltöttem-e közben vagy nem.
    Remek dolog lenne, ha a telefonom rácsatlakozás közben az akkutöltöttségét is kijelezné, mert én is szeretnék rá vigyázni.

De szerencsére így is elég jó állapotban van az akku amúgy még évek múltán is, talán úgy is bőven jó, ahogyan eddig is töltöttem.

Új hozzászólás Aktív témák