- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Bile Demon #5627 üzenetére
Kipróbáltam én is a BD-RE XL lemezt és szerencsére nem volt gond vele, vagyis az írással nem.
LINKA te és az én íróm Change historyban ott van a Sony BD-RE XL lemez 2x írással.
Support New BD-RE TL media(2x Writing : SONY)
Support New BD-R TL media(4x Writing : Panasonic)
Support New BD-R media(6x Writing : Ritek)
Improvement of the recording quality with DVD+RW
Improvement of the recording quality with DVD-RAM
Improvement of the recording quality with DVD-RW
CD-RW operation is improved on the specific application. -
Joshi
titán
válasz
Bile Demon #5622 üzenetére
Olvastam az esetedet és most elbizonytalanodtam. Én is most készülök venni ilyen BD-RE TL Sony lemezt, viszont nekem Pioneer S08 íróm van. Nem mai darab és eddig csak BD25 és BD50-es lemezeket írtam, de inkább BD50-es lemezeket. Ha írás közben elhalálozik nem nagy érvágás, de azért kicsit bosszant a dolog.
-
jeni
félisten
válasz
Bile Demon #5643 üzenetére
211
Pixel felbontásban eltérnek. A lemez feltehetőleg azonos de mégis a 209 EBK nem alkalmas UHD kezelésére.
Torrent oldalon van UHD felbontású anyag,le is szedtem egy filmet de lemez hiányában nem tudom kiírni. -
gg72
veterán
válasz
Bile Demon #5643 üzenetére
Ha a Pioneer BDR-211UBK specifikációit nézzük, ami UHD képes író, akkor ott azt olvasni, hogy UHD lemezeket képes olvasni (BD-ROM Dual/Triple layer), írni pedig BD-R-t tud (Single/Dual/Triple/Quadruple layer). [link]
Ebből számomra az jön le, hogy egy UHD lemez fizikailag ugyanaz, mint egy BD XL lemez, de ezeket pl. az olcsóbb 209EBK is meg tudja írni, az azonban nem tud gyári UHD lemezeket olvasni.
De lehet rosszul kombinálok... -
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5633 üzenetére
Az összes rontott RE lemeznek adj egy teljes törlést. Attól még a színátmenet is helyreáll.
Utána használhatod, mintha új lenne.Most az jutott eszembe, hogy lehet, túlmelegedett a Blu-Ray lézerdióda. Több órán keresztül dolgozott egyfolytában, először a formázás, majd az írás 3 rétegen, 2x sebességgel, maximális lézerenergiával.
-
jeni
félisten
válasz
Bile Demon #5633 üzenetére
A BD-RE lemezekkel lehet javítani.
A BD-XL újra írhatóban nem tudom van-e olyan?
Lehet akkor érdemesebb az LG írót megvenni mert arra 2év a garancia és igazából ha jó lemezzel dolgozol akkor az az író is jó. Hátránya,hogy firmware esetén nagyon kevés jön ki rá vagy sehogy. -
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5627 üzenetére
Látom már, a TL lemezt 2x sebességgel tudja írni.
Nem egyedi az eseted, másnak is szállt már el az írója az első XL lemez írásakor. -
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5624 üzenetére
"Az író BD-XL képes"
A specifikációjában én nem láttam ilyet.
Ezt viszont olvastam róla:
0 out of 5 stars BUY Pioneer BDR-209DBK 16x SATA Internal BD/DVD/CD !
8 September 2017
Capacity: BD Burner Only|Verified Purchase
Everything worked fine i just needed to return same day
due to some BD-R XL incompatibilities of burning and reading disc
plus fast net day collection and values choice in refund i would
still recommend for those who are just keeping it simple with disc writing. -
jeni
félisten
válasz
Bile Demon #5624 üzenetére
A nem megfelelőén megírt vagy rossz lemez teljesen kikészítik a meghajtók fejeit! A mechanikával sem kiméketesek. Bele lehet gondolni,hogy egy külső SLIM USB-s író (notebook) esetén még sz@rabb a helyzet.
-
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5622 üzenetére
Pl. arra. hogy BD-XL író kell hozzá és az olvasás sem fog zökkenőmentesen menni minden hagyományos BD-lejátszónak/olvasónak.
-
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5612 üzenetére
Érdekes funkció, ami lelassítja az írást...
-
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5610 üzenetére
Nem ismerem az Imgburn-t (én Nero Burning ROM-ot használok), de azt látom az alsó képen, hogy
BD-RE FastWrite: No
Nem kellene bekapcsolni a programban valamit?
A Neroban egyébként az is jó, hogy mindegy, mi van a lemezre és a meghajtóra írva, csak olyan sebességet enged kiválasztani amit az író az adott lemezzel tud. Így rögtön látom, ha az író és a lemez nem szeretik egymást.
Még egy lehetőség, ha esetleg USB-vel csatlakozik az író a gépre, hogy az USB lassú.
Én Verba BD-RE lemezeket használok Pio BDR-209D íróval és simán megy 2x sebességgel az írás. -
yvsmad
őstag
válasz
Bile Demon #5608 üzenetére
Ez pontosan milyen lemez?
Újraírható Ritek alapú BD-RE? Hány GB-os?
Szerintem azzal lesz a gond.A meghajtó mennyire új? Nekem már elég sok éve megvan a Pio BDR-209 és már régóta nem is gyártják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen egeret válasszak?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest