- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Tav-Csoves #5973 üzenetére
Bocs nem voltam gépközelbe.
Nekem is van vagy 4-5 éve vagy több. Írtam vele más sok DVD-t és BD is laptopról. Az idén voltak gondjaim több akciós 100 Ft-s BD lemeznél megállt vagy éppen el sem indult 1%-nál leállt de ez lemez hiba lehetett. Újraírhatót vígan megírta. Többen is használják. 2.5 éve nincs is összerakva az asztali gépem. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Tav-Csoves #5973 üzenetére
Igen, tökéletesen!
Több mint 2 éve már használom: [link] -
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5949 üzenetére
noti írónak mint külsősnek csak USB csatija van, ha asztali akkor az a 5,25 de nem ilyen csatlakozós hanem egy külső házba bújtatót darab lesz.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Tav-Csoves #5953 üzenetére
Vagy innen [link]
Enyém a legelső értékelés, huhh már több mint 2 éve volt, azóta is hibátlan egy Pio 209 EBK -val használom ! -
Beni2360
félisten
válasz
Tav-Csoves #5949 üzenetére
Kezelni meg megírni az két különböző dolog.
Mint írtam írásra is kipróbáltam de nem életbiztosítás még az erre fejlesztett igen drága külső ház sem. Nekem ilyen van.
Na két ár között látod a különbséget.
Azt sem írtad, hogy milyen írót szeretnél 3.5" vagy 2.5"-t ami szintén nem ajánlott. 3.5" -ban a Pioneer. -
Beni2360
félisten
válasz
Tav-Csoves #5944 üzenetére
Hát ezt az ötletet nem nagyon fogják ajánlani.
Nekem külső 5.25" házban van BD írom de azt se nagyon ajánlják.
Nekem is van hasonló csatim egy 2x újraírható lemez lefutott vele de eléggé kényes kapcsolat. Na persze még kell hozzá egy 12V/2A táp. -
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5908 üzenetére
ha nem tartod meg a lemezt lehet itt talán elosztva megtudnánk venni amennyiben nem lesz helyette másik BD író.
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5919 üzenetére
Még a firmware javítását sem merem mondani mert tudom hogy nincs hozzá.
-
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5921 üzenetére
Furcsa, mert ez az egyik legjobb lemez a piacon. Próbáltál más író progit? Mondjuk a Nero Burning Roomot?
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5919 üzenetére
Tudom böszme de ha egy külső házba raknál egy Pio 209EBK-t?
Én se nagyon bíznék a notis Pioneer Blu-ray Slim BDR-UD03B optikai meghajtóban!
Ha mégis megírná a verba lemezedet,majd a legközelebbi gondod az lesz,hogy a strapát nem bírja és ebből adódóan olvasási gondjaid lesznek vele. -
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5917 üzenetére
Én most írtam ki az Alien 4K HDR 47GB-os MKV-t egy Verba újraírhatóra ráadásul NAS-ról. Hibátlan lett az írás. A lemez midje VERBAT-IM1-000. Amire te írtál az is ilyen? Lehet hogy csak nem szereti ezt a lemezt az író.
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5917 üzenetére
lemez pakkot vagy az írót viszed vissza?
Verbatim lemezzel kérdés az Aquacomp bolt miként kezeli garanciában ha az LG iró nem szereti? -
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5911 üzenetére
-
M107
addikt
válasz
95% író úgy látszik nem tanult a LG a hibáiból, nem hinném hogy a lemezzel lenne baj, a vérnyomásom nekem ment fel pedig nem is az enyém az író
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5913 üzenetére
Az Asus laptop milyen hardver alapú?
25GB BD-RE lemezzel is megpróbálnám. -
jeni
félisten
válasz
esetleg a BU40N író erre a lemezre nem alkalmas?
más adat írásra nem hibázik?
csak a VERBATIM BD-RE DL lemezre hibázik az LG író?merevlemezre átírva ott is hibázik?
van másik (gyártmány) újra írható lemezed 50Gb méretben?
-
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5909 üzenetére
Akkor ez egy újraírható 50GB-os lemez? Mennyi adatot akartál ráírni és mikor ment el hibára? Gondolom notebook íróról van szó, a noti belső vinyójáról írtad az adatokat?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #5908 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #5907 üzenetére
lemaradt jó pár eléggé fontos információ:
Win10, ImgBurn
Adat lemez, UDF 2.50
Van minden féle tipus: iso, doc pdf jpg, mp3, mkv, avi -
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5902 üzenetére
Abból soha ne indulj ki, hogy a webshopban milyen képekkel hirdetik a terméket. Általában oda is írják, hogy a kép csak illusztráció.
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5902 üzenetére
köszi
ezek szerint minden olyan BD író ami 50000Ft alatt kapható (bár volt kivétel a BDR-211 U amire nem csaptam le) az mind normál Blu-Ray ( BDXL írók ) -
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5899 üzenetére
Szia!
Végül is meg vetted.
LG-BU40N
Ha igen van rajta Ultra HD jelzés? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #5899 üzenetére
most már tudom már, és elnézést, ha feleslegesen bővítettem itt a sorokat.
A huawei telefonomnak - mate 9 - van egy virtuális cd meghajtója, ami usb-n való csatlakozáskor megjelenik a gépen, és ezt új eszközként érzékeli az ImgBurn.
Tehát ha valaki ilyesmit tapasztal, az ezért van. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #5897 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5897 üzenetére
Persze, BD50-es lemezeket tudsz írni vele, de tudsz BDXL lemezt is írni, csak azt mással nem nagyon tudod visszaolvasni mint azzal az íróval amivel írtad. Ugyanis a BDXL lemezt nem kezelik az asztali lejátszók, legalábbis nem tudok olyan lejátszót ami kezelné. Azt hiszem a Panasonic DP-UB9000-nél van rá ígéret hogy kezelni fogja, talán. Ugye ennek ott lenne jelentősége, hogy az 50GB-nál nagyobb adatot is ki tudd írni, mert az érintetlen UHD anyag az rendszerint 60GB-tól kezdődik.
A BDXL és eredeti UHD lemez azért nem egyforma, mert itt már gondoltak a másolásvédelemre. Persze ettől függetlenül feltörték, de ez egy más kérdés.
-
Joshi
titán
válasz
Tav-Csoves #5891 üzenetére
A BDXL lemez az a 100 és 120GB-os írható lemez formátum, a kisebb három míg a nagyobb négy rétegű. Semmi köze az eredeti UHD BD-hez, nem is fogod tudni lejátszani ezzel az íróval a gyári eredeti lemezeket.
Az eredeti UHD BD-hez asztali lejátszó kell, az én Pioneer S08 íróm se kezeli az eredeti UHD lemezeket. -
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5893 üzenetére
azt az LG BU-40N akkor venném meg ha ténylegesen fel van tüntetve az ULTRA HD felirat!
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5893 üzenetére
ahol több év a gari
ugyanis ha 1-2000Ft a difi az már nem számít.
a gari ideje a fontosabb nekem.
a noti írók nem egy strapa termékek!
nekem az Aqua a szimpi,régóta vannak és közel van hozzám.
a zonacomputers az is jó lehet még ha olcsóbb is, de nekem kiesik,mert Újpesten és Kispesten vannak a boltok. -
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5891 üzenetére
ebből nekem az jön le,hogy mégsem egyenlő a BDXL formátummal.
hacsak a HDMi kimenetén számít a 4K formátum és nem a lemezen megírt anyagán akkor lehet ,hogy u.a. -
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5889 üzenetére
vedd az Iponban mert a Bluechip az egyik legmegbízhatatlanabb bolt!
A Bluechip ott abban jobb lenne,hogy 2év garis.Az a kérdés ez valóban UHD író típus?
Mert akkor az LG-t venném.
-
jeni
félisten
válasz
Tav-Csoves #5887 üzenetére
számozása alapján egy korábbi beragadt típus!
a Bluechip az egy ilyen bolt.
jó pont benne,hogy 2év garis (saját szerviz által) ,de nem tud BDXL lemezt kezelni.---------------------
ez alapján 9,5mm
itt szerepel a BDXL kezelése !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest