Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
-
belinho
senior tag
Másik itteni fórumban és külföldi fórumban is azt írják, hogy gáz van a VerbatIMf mid kódos lemezekkel.
Valamelyiket szépen megírja, a következőnél hatalmas piros tüske rétegváltásnál.
Most nálam is ez van ugyanezzel a lemezzel. A furcsa az, hogy nálam kiválóan írta ezeket a lemezeket mindet ugyanabból a hengerből, tokos verzióból.
Én hülye felraktam az új 1.05-ös firmware-t a Pioneer BDR 212-EBK-ra, majd egymás után rétegváltásnál kiugróan magas PIE és PIF tüske 5db ugyanilyen kétrétegű lemeznél ugyanabból a hengerből, tokos verzióból,amit addig kiválóan írt. 6X-4X-2X teljesen mindegy a sebesség. Bontottam egy új hengert, amit hónapokkal később vettem,abból az első lemezt meg nem tudta lezárni. Szóval a 6. 1500Ft-os lemez után untam meg, most várom az új firmware-t. Sajnos az 1.04-re nem tudok visszaflashelni.
Kíváncsiságból megnéztem egy 50GB-os újraírhatóval is, amin tesztelgetni szoktam, amire régebben nem, most arra is akkora rétegváltási hibát dob, hogy csoda.
25Gb-os nálam is tökéletes. Ettől függetlenül lehet a lemezek rosszak, nálam csak véletlen egybeesés hogy pont a firmware frissítés után jött elő. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest