- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
Vakegérke #2593 üzenetére
Bocsi de az aláírásoddal élnék"Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok"pont illik ide,mert van az az 1-2 illető aki végigkisérte,végigszenvedte a Blu-ray dolgait meg kellene őket,és a tapasztalaitukat(egyáltalán van ilyen magyar szó?) tartani.
-
Joshi
titán
válasz
Vakegérke #2547 üzenetére
Moderátorok által Igen, gondolom az Olvasd el az #1-es hsz-t! követően a linkelt hsz-ed a 2. lenne.
(#2548) gg72: megtisztelő hogy én is részt vehetek a projektben de akár hiszed akár nem szinte mindent tőletek tanultam.
Gyakorlatilag csak annyi kreativitásom volt a dologban hogy kezdetben mindig újraírható lemezre írok így nagy baj nem történhet.
Egyébként szívesen segítek osszátok ki a feladatot és én megpróbálom a lehető legjobban végrehajtani. -
Joshi
titán
válasz
Vakegérke #2370 üzenetére
A problémádból kiindulva már most adódott egy hiányossága az áhitatott oprendszerednek, gyanítom csak netezni szoktál mást nem nagyon. Mert ha új dolgokba kezdesz egy régi oprendszeren annál több problémába ütközöl. Én szerintem te a Vistát akarod hasonlítani a Win7-hez persze ez nem biztos csak gondolom.
-
Joshi
titán
válasz
Vakegérke #2361 üzenetére
Ha váltanál Win7-re vagy nem sokára Win8-ra akkor nem lennének ilyen problémáid.
Részemről egy kérdés a hozzáértőktől. Adott egy iso vagy BD mappastruktúrás forrásanyag, ha mondjuk kiírom egy íróprogival és azt lejátssza az asztali lejátszóm (menü, film, extrák) akkor az sikeres írásnak minősül? Arra gondolok hogy ha egy eredeti filmhez képest lehetnek-e számomra meg sem jelenő menü részek vagy hasonló anomáliák? Remélem értitek hogy mire akarok kilyukadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest