- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
De BD25-ben is 1080p felbontás van nem? Lehet hogy 50-es lemezeket kellett volna vennem?:S 40" TV-n nézem, de kitudja később mekkora lesz. Ezek szerint mégiscsak a BD50 a fullos minőség.
Amit bemásoltam könyvtárszerkezet az jó? Csak simán beállítom azt a részt az imgburn-ben amit írtál és kiírom?
-
törölt tag
Az asztali lejátszom nem akarja lejátszani,lássa a lemezt söt a címet is kiírja :csatahajo.2012.Remux.BD25.AVC.DTS.Hun-BMG.De ha a lejátszás gombot nyomom meg ezt írja ki a képernyőre :no files available to playback.Ha simán leokézomm akkor belép a mappába és az almappákat adja ki: BACKUP,CLIPINF,PLAYLIST,STREAM
-
törölt tag
-
Joshi
titán
Egyértelműen nem veszhetünk el a részletekben, ugyanis ilyen topikokat olyanok keresnek fel akik valahol megakadtak vagy egyszerűen halvány-lila fogalmuk sincs az egészről. Most gondolj bele ha elkezdi olvasni az első hsz-t egy laikus
, mindenképpen emészthető anyagokkal kell kezdeni különben azonnal bontani fog egy sört az ember.
Természetesen lehetne egy komolyabb rész is ahol az általad felsorolt dolgokat részletezzük, de ha így teszünk annak minőséginek kell lennie különben átsiklanak fölötte az érdeklődők. Szerintem összehozható a dolog de mindenképpen az általános infóval kellene kezdeni az első hsz-t.ui: én az általános részt megírom és elküldöm nektek privibe, aztán ti visszajeleztek hogy min kellene változtatni.
-
szaszapi
őstag
Ez túlzás hogy a menüszerkesztést vágom,de amit nagyjából ki lehet hozni ingyenes progikkal azt eddíg majdnem mindíg kiviteleztem.Elvileg csak azokkal a bd-kel van gond(om)amiben másodlagos pip videó van illetve dts express hangsáv,ezekkel ts muxer semmit nem tud kezdeni,nem ismeri fel.
-
törölt tag
Az a lényeg hogy az én asztali Blu Ray lejátszóm nem ismeri az AVCHD formátumot ,ezért kérdeztem hogy az eredeti Blu Ray milyen formátum mert a gyári lemezeket olvassa,Én most az AVCHD-t szeretném Blu Ray lemezre kiírni tömörítés nélkül.Én most Freemake Video Converterrel próbálkozom,de nem sok sikerrel
-
M107
addikt
Tényleg van egy kis bukéja
De attól még kiváló lemez.
OFF:
Felrakok egy Win8 X64 -et tesztelésnek ha abban sem jelzi ki, akkor tutti hogy az alaplapi vezérlő lesz a ludas.
UI: még a registry ből is töröltem az értékeket, de semmi az olvasási sebesség kiválasztás nál lenyilló fül és semmi.De ha igen akkor elég lett volna a W7 újra tenni amúgy a Nero-ban és az Img burn ok.
-
Joshi
titán
Nem, már régóta lejátszható a BD MPC-HC-én.
Annyi trükk volt régen hogy a feliratot és hangsávot csak a felső menü sorból lehetett kiválasztani a navigáció fül alatt. Most már lejátszás közben is elérhető a navigáció opció a képernyőre kattintva. A menü kezelés még most sem megoldott lévén hogy ingyenes programról van szó és a Java licenszes dolog.
-
banderasz77
addikt
Oksa. Áhh, nincs újraírhatóm, ellövöm a sima Pana lemezt. Nem lesz baja. Az mkv is sikerült egyből.
Szóval a film neve lett a fő könyvtár, akkor rákeresek a könyvtárra és megadom neki azt.Kérdés. Akkor a lemezen is a gyökérben ez lesz a fő könyvtár és benne a másik kettő?
Vagy tudja magától és kirakja gyökérbe ezt a kettőt?Még 1 : visszalőttem alapra a BDRebuildert. Akkor csak azt kell belőnöm, hogy BD25-re kódoljon, vagy inkább adjam meg neki a másikat? Asszem 23,5 GB van beállítva a user vagy mi.
-
baji
tag
Szia!
Nekem ezek a beállítások hiányoznak a configból:
[Options]
VERSION=0.42.0.3
MODE=0
ENCODE_QUALITY=0
ONEPASS_ENCODING=2
AUTO_QUALITY=1
PRIORITY_CLASS=1
TARGET_SIZE=23500
AUDIO_TO_KEEP=all
SUBS_TO_KEEP=all
SD_CONVERT=0
OPEN_GOP=1
RESIZE_1080=0
DEINTERLACE=1
SD_TO_1080=0
CONVERT_WIDE=0
DTS_REENCODE=0
AC3_REENCODE=0
AC3_640=1
AC3_192=0
KEEP_HD_AUDIO=1
AVCHD=1
REMOVE_WORKFILES=1
MOVIE_ONLY_LOOP=0
REMOVE_OUTPUT=0
USE_FILTERS=0
BDMV_CERT_ONLY=1
USE_LAVF=1
IVTC_PULLDOWN=0
ASSUME_DVD_PAL=1
UNMASK_CHAPTER=0
COMPLETION_BEEP=0
DGDECNV=0
AUDIO_TRACK_LIMIT=0
SUBTITLE_TRACK_LIMIT=0
CUSTOM_TARGET_SIZE=23450
QUICK_EXTRAS=1
STATUS_LOG=1
VERBOSE_STATUS=1Van esetleg valami 5leted miért?
-
-
-
banderasz77
addikt
Valószínűleg ez lesz az első és az utolsó alkalom....ennyit nem ér meg. Max, ha valami olyan dolog akad a kezembe ami szívügyem.
Mondjuk a Rebuilderben mindent a legjobb minőségre állítottam.
Szerintem a sallang progiknál nem a verzió volt a gebasz, hanem a beállítások. De most már így marad, megy szépen. Ha kész lesz holnap délelőtt, akkor majd kiírom, remélem minden okés lesz.
Amúgy a HD hangsáv mennyi adat szokott kvázi lenni? Ezt nem raktam rá.
-
laca000
őstag
Értem amit mondasz, de engem emez lehetőség érdekelt.
Tudom, hogy van újraírható lemez, csak winchesterről lejátszani célszerűbb, kényelmesebb, és nevetséges, hogy nincs lehetősége, módja, vagy csak az ittlévők közül senki se tudja, na ezért.
Majd körülnézek máshol is, azért köszi
-
mayday00
őstag
-
laca000
őstag
Igen, épp így szeretnék fogalmazni.
Ugyanakkor, mit nézegessek a menün, van azon valami látnivaló?
Hasznos, egyéb célt is szolgál, mint elveszi az időt a film eleji lejátszástól?
Engem idegesít, céltalan.
Kezdődjön a film, legyen rendben a kép, hang, felirat és anschluss.
A film érdekel.
-
M107
addikt
Megpróbálok hozzájárulni az 1 hozzászóláshoz egy kis összesítő:
Blu-Ray Disc
Média típusa: nagy felbontású optikai tároló lemez.
Kódolások: MPEG-2, H.264/MPEG-4 AVC és VC-1.
Tárolóképesség: 25 GByte (egyrétegű); 50 GByte (kétrétegű).
Olvasási eljárás: 405 nm lézer.
1. megjegyzés: az első 8x BD-írót Japánban jelentették meg 2008. szeptemberében, pár nap eltéréssel lehetett kapni az USA-ban is.
2. megjegyzés: Becsült sebesség! 2008. októberében még nincsen a piacon!
Fejlesztő: Kéklézeres szövegség (Blu-ray Disc Association)
Használata (pl.): adattárolás, nagyfelbontású audió-videó, Playstation 3 lemezek/játékok.
Nagy kapacitású optikai adathordozó eszköz, a DVD utóda.
Gyökerek
A Sony és a DVD együttműködésben két projektet indított el: a nagyfelbontású optikai tárolást és a kék-lézeres lemezes adatrögzítést a Pioneer-rel együtt, ami később maga a Blu-Ray Disc szabvány lett.
A prototípus 2000 októberében jelent meg a CEATEC kiállításon Japánban.
Az első bolti példányok 2003. április 10-én jelentek meg: Sony BDZ-S77 néven kizárólag Japánban. A javasolt ár 3800 USA dollár volt, ami nem tartalmazott sem előre formázott lemezt, sem film lejátszási lehetőséget. Hollywood nagy stúdiói egyelőre nem támogatták a formátumot, mert nem tartalmazott semmilyen digitális másolás elleni formátumvédelmet.
A Blu-Ray formátum véglegesítése
A szabványt 2004-ben véglegesítették. 2005 januárjában a TDK bejelentette, hogy kifejlesztettek egy kemény polimert, amivel végre biztonságosan be tudták vonni a BR-lemezeket, amik így már nem karcolódtak (olyan könnyen). A BD-ROM formátumot 2006-ban véglegesítették. Egyes hardware gyártók kérésére (Toshiba, Pioneer, Samsung) a végleges szabványból 1-2 opció kimaradt, például a másolásvédelem.
***********************A szöveg szerkesztés alatt*************************************
Többet megpróbálok összekaparni, és akkor felajálható nyitó 1 hozzászólásnak a PH rendszergazdának. Kéretik segíteni s az szövegrészek belevesszük az 1 hozzászólásba.ÜDV : M107
-
-
Sasmadar67
csendes tag
:-)
Csak pont arra nem válaszoltatok, amit kérdeztem.
Ami ugye abból indult ki, hogy nem akarok mkv-ból BD-vé alakított 8-9gigás filmre elhasználni egy 25-ös lemezt.
Ezért kérdeztem, hogy az ImgBurn-el lehet-e több BD filmet is egy lemezre irni a mappa hozzáadás módszerrel.
Még mindig nem tudom. Elég egy igen vagy egy nem is. -
Joshi
titán
Úgy kanyarodtunk ide hogy én feleslegesnek tartom az ilyen átkonvertálásokat ha csak meg szeretnék nézni egy filmet. Ahogy néztem egyik film se a látványra van kihegyezve persze ettől még van jogosultsága a HD-nak ez nem vitás. Igazából én arra írtam Sasmadar67-nak azt amit, mert esze ágába se legyen így archiválni filmeket BD-be. A csak megnézésre nem is gondoltam de én ezért biztosan nem bohóckodnék vele.
-
Joshi
titán
Nehéz olyan filmet beszerezni eredeti BD-én amit nem is adtak ki, azok a kópiák gondolom valamilyen külföldön megjelent változatból készültek. Szerintem jobban járnál ha vennél egy olcsó BD lejátszót ami viszi BD lemezről is az összes formátumot. Az LG készülékei olcsók és visznek mindent.
Mondjuk én biztosan nem szórakoznék ilyesmivel de hát nem vagyunk egyformák.
-
Joshi
titán
Én kötve hiszem hogy egy HD filmet ne lehetne beszerezni eleve BD25 vagy BD50-es változatban. Ha régi filmekről van szó akkor azok nem hinném hogy HD minőségűek, vagy ha időközben kiadták HD-ban akkor meg megint csak az előzőt tudom mondani. Én most is azt mondom hogy a te verziód gányolás és nem HD.
-
Sasmadar67
csendes tag
Pontosan erről van szó nálam is. Több olyan mkv-ből BD-be visszaalakított filmem van, amiből több is elfér egy lemezen. Ezért kérdeztem, hogy az ImgBurn mikor mappa hozzáadással szeretnék írni, tudja-e azt, hogy több mappát külön ír fel a lemezre.
Kezdőként lehet, hogy ez egy nem végrehajtható ötletem, de arra igen is sajnálok egy egész lemezt, hogy 9-12gb-osra írjam. -
tigipuf
senior tag
Nem is akartam én
,nem tudtam,hogy ebben a fránya AWS-ben így átlépi a 6x írást.
Akkor mit javasolnál fixáljam le 6x,vagy inkább 4x-re
(De azért nem semmi,hogy végigkergette 7x felett a lemezt és még így is akárhova lépkedek a filmben,pillanatok alatt betölt és már megy is a lejátszás,ez az író ezzel a lemezzel tényleg nem semmi párost alkot eddigi pár lemezes tapasztalataim szerint)
-
Sasmadar67
csendes tag
Nekem ennyi jön le a TDK lemezről az ImgBurn-ben.
Nem találok olyat mint amit beidéztél.
???
---------------------------------------------------------------------
PIONEER BD-RW BDR-207D 1.21 (ATA)
Current Profile: BD-RDisc Information:
Status: Complete
State of Last Session: Complete
Erasable: No
Sessions: 1
Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 10xTOC Information:
Menet 1... (LBA: 0)
-> Track 01 (Mode 1, LBA: 0)
-> LeadOut (LBA: 1)Disc Definition Structure:
Certified: No
Scanned: No
Manufacturers Name: PIONEER
Additional ID: BD-RW BDR-207D
Serial Number: LDDL027816WLBD Disc Information:
Disc ID: PHILIP-R04-000
Disc Type: BD-R
Disc Size: 120mm
Disc Class: 0
Disc Version: 1
Number of Layers: 1
Layer Type: Writable
DVD Layer Present: No
CD Layer Present: No
Channel Bit Length: 74.5nm (25GB Per Layer)
Push-Pull Polarity: Positive
Recorded Mark Polarity: HTL
BCA Present: Yes
Maximum Transfer Rate: Not Specified
First PAA of Data Zone: 131 072
Last PAA of Data Zone: 1 658 494Performance (Write Speed):
Descriptor 1...
-> B0: 0x00; B1: 0x00; B2: 0x00; B3: 0x00
-> EL: 12219391 (0x00BA73FF)
-> RS: 8 990 KB/s (2x) - WS: 8 990 KB/s (2x)
Descriptor 2...
-> RS: 17 980 KB/s (4x) - WS: 17 980 KB/s (4x)
Descriptor 3...
-> RS: 26 970 KB/s (6x) - WS: 26 970 KB/s (6x)
Descriptor 4...
-> RS: 35 960 KB/s (8x) - WS: 35 960 KB/s (8x)
Descriptor 5...
-> RS: 44 950 KB/s (10x) - WS: 44 950 KB/s (10x) -
tigipuf
senior tag
Köszi
A filmet már megnéztem merevlemezről ,rendben van vele minden mehet is élesben az írás,nem lesz gond szerintem.
Egyébként 75-80 %-ban nagyobb terjedelmű MKV filmeket szeretnék kiírni,ott szerintem meg még könnyebb a dolog megy sima adatként és kész.
És igen én is és még gondolom sokan úgy érezzük,hogy jó lenne már ha összehoznál(nátok) te és a témában tapasztaltabb fórumozok egy szájbarágos kis útmutatót.
Ezeknél a most már szerintem teljesen korrekt lemez minőségnél és áraknál azt hiszem,hogy egyre többen belevágnak a blu-ray írás rejtelmeinek tanulásába,még ha csak archiválási céllal is.
Elég mellbevágó tud lenni ha elszáll a vinyóddal együtt úgy 40-50 Gb családi fotó,vagy nehezen összeszedett zenegyűjtemény.. -
Sasmadar67
csendes tag
Ezek szerint a Star Wars 46-47gigás filmekkel is bajban lehetek az 50-es lemezek esetén?
Ezt a lemezt már nem ismeri fel. Szerintem a rajta levő írott rész bezavar, de mondjátok, ha hülyeséget gondolok. Az ilyen 22 felettieket akkor mind 50-esre kell írnom?
Vagy valahogy kicsomagolni és összenyomni, hogy ráférjen a 25-ösre? -
M107
addikt
Természetesen mester
Ebben nagy igazság van újraírható, nem sikerül töröl. Nem kell eldobálni sok-sok egyszer írható lemezt.
Személyem is így kezdte RE lemezzel pedig nem ma kezdtem az írást, cd -dvd írás már részegen is megy, de az ismeretlen felé jobb több élettel elindulni, mint csak egyetlen eggyel.Magyarul Re lemezt elrontod törölheted, a de a R lemezt már nem, és inkább ha nem vagy biztos a végeredményben akkor RE lemezre írj minthogy elronts több jó egyszer írható lemezt.
-
veszelyes01
csendes tag
Hú gyerekek . Ezt nem gondoltam volna hogy ennyire bonyolult lehet
Lemezként indítom? Hát hogy berakom a lemezt és úgy nem indul. De ha belemegyek a BDMV könyvtárba A LEMEZEN akkor elindul a film. Tehát azt gondolom hogy nem az égetéssel meg a lemezzel van a hiba ! Mintha valami hiányozna hogy Blu-ray lemezként ismerje fel ! -
veszelyes01
csendes tag
Üdv. Köszi az ,,agyalást"
A lemezek jók (szerintem) . Verba -Philips .Mindkettőre próbáltam.
Végig írja a lemezt rendesen. Samsung íróm van ! A letöltött iso-t berakom pl. a Ashampoo Burning Studio 11 -be és blu-ray lemez másolása ! Csak ez a BDMV könyvtár van és benne a többi .... Ha abba belelépek akkor pl. a powerDVD mappa lejátszása alatt el is indítja a filmet! De ha lemezként akarom indítani akkor azt írja ki hogy ,,unsupported format". Az íróm és egy ben lejátszóm samsung [link] . Egyébként a furcsa az még az egészben ,hogy az iso-t berakom a deamon tools-ba és úgy próbálom meg a power dvd-n elindítani ugyanezt írja ki. Mit csinálok rosszul skacok?
A válaszokat előre is köszönöm -
Multibit
nagyúr
Azt írja filmet akar kiírni. Ha filmnél nem számít a CERTIFICATE megléte, akkor más lesz a baj, valóban. Az nem lehet, hogy az üres CERTIFICATE/BACKUP struktúra kell, tartalom nélkül?
Szerk:
Ezt olvasom több helyen ezzel kapcsolatban:
This certificate folder is necessary for the disc to play back correctly on some devices. -
Multibit
nagyúr
veszelyes01 kolléga ISO-t írt ki. Ha az nem tartalmazza a CERTIFICATE könyvtárat, akkor anélkül készül el a lemez. Az ImgBurn csak build módban teszi helyre a könyvtárstuktúrát, nem? Bizonyos játékosok érzékenyek a CERTIFICATE folder hiányára. Persze ettől még lehet egyéb probléma is íráskor.
-
Memora
senior tag
Én is alapbeállításokkal használom (szerintem mindenki), de azért el lehet állítani benne ezt-azt. Legközelebb majd kipróbálom amit ajánlottál, nem veszek ki belőle semmit (vagy teljesen szétszedem és újra összerakom), csak átfuttatok egy BD-t rajta, hátha akkor is kisebb lesz a kapott file
-
Memora
senior tag
Kell esetleg beállítani benne valamit muxolás előtt? Néztem tutorial-okat, de mindenhol csak a "dobjuk bele a file-t oszt' mux" mélységig van magyarázva...
Viszont a "general" fülön van pár beállítási lehetőség, pl: a bitrátára vonatkozólag. Nekem a mux VBR ban bejelölve, a VBV buffer 500, a general oldalon pedig az első három, a negyedik nem. 1.10.6 verzió van fent. Egyébként más is találkozott már ezzel a jelenséggel, hogy kisebb lett a video-stream mérete muxolás után...lehet hogy valami más programot kéne használnom BD struktúra szerkesztéséhez? -
mayday00
őstag
Rendeltem a itmedia.sk webáruházból lemezeket panát.
Hétfőn felhívott egy admin megerősítettem a rendelést.pick-pack pontban veszem majd át.tegnap azt mondta,hogy sms-t küldenek majd mikor mehetek érte még nem küldték.2 munkanapon belül küldik ugye?Úgy emlékszek mintha a telefonban azt mondták volna..akkor elvileg holnap kell kapjak sms-t?Vagy csütörtökön? -
mayday00
őstag
Sose írtál olyat,hogy ami nem Japánban gyártanak az hamis
Csak sokan úgy állítják itt be,hogy csak az a jó amit Japánban gyártanakTudod ahány ember annyi vélemény..de te ilyet nem állítottál
van olyan werbatim aminek a médiakódjába,,ugye jól írom"? werbatim van írva?
nem betűk,szám?pl ritekf1 -
Joshi
titán
A Wikipedi-át olvastam el és a A Blu-ray lemez felépítése résznél szinte csak a lézerből adódó különbség ill. az adathordozó rétegre való írás különbségéről írnak. Végül is én az írás struktúrájára voltam kíváncsi, azt én is tudtam hogy a lézeren kívül a lemez felépítése is különbözik valamilyen szinten.
Nekem egyáltalán nem tűnik teljesen más adatrögzítésnek a DVD és a BD írása. Félreértés ne essék nem vitázni akarok mielőtt még elkezdenénk kioktatni egymást egyáltalán nem ez a célom. Az volt furcsa számomra hogy te úgy beszéltél a DVD vs BD írásról mintha az egyik memóriakártya lenne a másik meg optikai adattároló. Nyilván nem ugyan az mert a kék lézeren kívül történtek fejlesztések és finomhangolások is a két technológia között de azért még tesók maradnak. -
mayday00
őstag
Igazad van.Teljesen más technológia.De a legnagyobb különbség, végülis abban van hogy több adat fér rá.5-10 szer több.Attól függ milyen a lemez.Persze rengeteg mindenben különbözik a sima dvd től össze sem lehet hasonlítani..Ég és föld a kettő.Én most vásároltam csak a írómat.20 ezer volt,megvártam míg így lemegy a ára.Nekem új technológia,miközben jópár éve létezik már,5-6 kb?Emlékszek a első BD íróra Media marktba volt kirakva sony volt több mint 200 ezer ft volt anno,erre tisztán emlékszek.S a lemez is nagyon drága volt.Sima 25gigás 5000ezer felett ahhoz képest most..?
Szerintem lejjebb már nem nagyon fog menni,max ha alacsonyabb lesz a euró,de akkor is 1000ft al.Szerintem olyan nem lesz hogy 5000ft a BD író.Habár kitudja,x év múlva mi lesz..?
-
mayday00
őstag
Különbség?Elsősorban s a legfontosabb hogy több adat fér rá.Egy sima dvd re pontosan nem emlékszek 4,4 gb talán?Hiába van ráírva 4,7 annyi nem fér rá.25gigás Blu Ray-re meg 23.valahány giga..5 ször több adat.Ugyanakkora helyen.
Amit ezen a webáruházon vásárolok pana lemezt ugye az is eredeti?Nem valami másolat?
Írtad hogy rendeltél tőlük,gondolom le is tesztelted,hogy eredeti. -
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
Sikeresen megírtam a első lemezemet
Nem újraírhatóval próbálkoztam hanem sima 1 szer írható blu ray el.Simán megírta,programmal csináltam egy ellenőrzést hibát nem talált.Asztali lejátszón is tökéletesen hibátlanul megy
Nem is gondoltam volna,hogy elsőre sikerül..
Írás közben a írás sebessége kicsit ingadozott.4 szeresen írtam de volt hogy 3,6,3,8,4 szeres volt a írás sebessége.néha néha volt ilyen kis kiugrás vagy hogy nevezzem ingadozás,ez természetes?hogy nem folyamatosan 4 szeres..?
meg a puffer,eszköz puffer is ingadozott néha.100%ékról lement 90ven re újra fel,90 valahányra majd újra 100%ék ra fel.Kis ingadozás itt is volt,ez is természetes ilyenkor?
Mikor sima dvd-t írtam a másik írómon ott nagyon nem mozgott a puffer..
De végülis az a lényeg hogy a írás sikeres volt nem? -
mayday00
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest