- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jampi88
újonc
-
klaca1978
tag
....van új alany, ahol a kép tökéletes, nincsenek elmosódások, viszont a közép hang nagyon gyenge, a többi hang túl intenzív. Házimozi erősítővel van tesztelve, a center maxon, mégis halk. Szerintem a remux alatt, a hangot kicsit összenyomták. A menüben is vannak gondok. Régen a dvd-nél nem volt ennyi problémás remux.
Igaz ezt még ki kellene írnom a sima BD-R-re mert most verba BD-RE-n van, de a hang eleve gázos, tehát ez a remux is rossz lehet. Azt hiszem ez amolyan 22-es csapdája mint anno a dvd5 és dvd9 esetében. Össze kell nyomni, szerkeszteni a BD50 tartalmát BD25-re. Ha nem lenne olyan drága a BD50, nem kellene a 25-el maszatolni. -
klaca1978
tag
-
Jampi88
újonc
Tiszteletem!
Felhívtam az illetékes céget és azt mondták nekem,ha az írónak van baja-akkor kicserélik egy másikra abban az árban (akkor lg vagy pioneer lesz),h apedig szoftveres problémája lesz-akkor azért fizetek x összeget+majd persze nekem kell megoldanom hogy eljusson az író vissza ahonnan rendeltem.
Próbáltam az imgburn nevű progit,de nem hajnandó írni-nem tetszik neki a lemez-mindenféle variácóval próbálkoztam-de nem fogadta el-minden egyébb mást tudtam vele csinálni-csak sajnos írni nem
Megnéztem az udf file rendszert is és azt írta h blu ray íráskor a visszajátszhatóság szempontjábol az udf 2.5 és 2.6-t kell beállítanom. Isot mind1-k progi tudott csinálni-csak éppen írni nem-bár a power 2 go írni és iso-t csinálni tudott-lehet h az udf beállításnál buktam el,mert azt nem állítottam át
Utána néztem a lemeznek-az asus írok közül van olyan amelyik támogatja-compatibilis a media range lemezzel.Egy utolsó próbát teszek vele-mielött utjára indítom -
Jampi88
újonc
Tiszteletem!
Köszönöm a választ-olvastam utána és valóban a fórumban is nem én vagyok az első,aki ilyen kételyekkel és problémával küzd.Az említett media range lemezt elküldtem egy szakinak vizsgálatra,de eddig még csend van róla.A szoftveres résznél mire gondolt konkrétan?Firmware-t nem találtam hozzá-sem más frissítést.
Nem tudom mit csináljak,mert beleválasztottam sajnos a lemezbe és az íróba ezek szerint....vagy csak egy jó progi kell és megy mindenImage file-t akarok lemezre írni-nagy terjedelmű játékaimat akarom kiírni,mert helyszűkében vagyok,de szeretném h meg is maradjanak-így úgy döntöttem h nem veszek winyot és nem törlöm le őket.
-
johnywalker
őstag
Nem, tényleg nem megy az asztalin.
A környezetemben nem igazán van BD író, a gépen pedig nincs mountoló progi.Szinte kizárólag az IMG-t használtam eddig.Egy alapos tisztítás mindenképpen kell, ami után többet tudok majd.Az viszont jó jel, hogy végül is megírható a lemez, és neked sem volt vele kompatibilitási gondod. -
johnywalker
őstag
Köszönöm a választ.Azt hiszem a legújabb (1.06-os) firmware volt rajta eddig is, ismét betöltöttem.Az általad linkelt pdf szerint is 2x-en tudnia kellene írni.Most is ezzel az íróval állapítottam meg a lemez MID-jét, és fel is ajánlja 8x-os írásra (a lemez hivatalosan 4x).Adatkábelt is cseréltem már,de mégsincs siker.
-
OrLiX
tag
Helló!
Sikerült beállítani a sebességet. A programban a speed mellett meg kellett nyomni a frissítés gombot.
Az alábbi teszt született:
Még mindig ugyanaz a lemez 4X sebességgel tesztelve.Határesetnek gondolom. Az LDC max. majdnem 500, a BIS is 8 felett van (9).
Azért ráengedem még egyszer a progit. -
OrLiX
tag
-
Tudod mi az érdekes, bár lehet ez alapból így van.
Konvertálás elött belenézek az srt-be, és látom, hogy a felirat tipusa Luciada Console...
Konvertálás után, szintén megnyitom jegyzetbe a konvertált fájlt, és megnézem... felirat tipusa változatlan
Ez természetes?? Olyan mintha valahova máshova konvertálna, és én nem találom... Mert ez ugy nézki, mintha nem csinált volna vele semmit...
Te melyik gosup-ot használod? -
Nem értjük egymást....
Ha gosup-ba beteszem a feliratot ( ami srt ) beállítom a kivánt beállításokra, amit te is linkeltél, majd szépen nekiáll konvertálni. Felirat elkészült, inditom az mkv-t ( media player classic-al ) betöltöm a feliratot amit elvileg konvertált, és ugyanaz mint elötte, tehát akármilyen betütipust, méretet szint, állítok be a gosup-ba marad az eredeti...
Iso-ra azért konvertálom, mert utánna bemontulom, és simán ugyanugy belenézek mpc-vel...
Van ujraírható bd lemezem is, és így meg kiirom.
Remélem most már érthetöbb -
törölt tag
Fúú, köszönöm a sok info-t, meg linket, erről nem tudtam, nem vagyok szaki, csak írogatok néha.
Összesen 13 fontot fizettem érte postával, ha visszaküldöm, kb a fele a posta, szóval olyan 5-6 fontot kapnék vissza. Ha még a csomagolást is beleveszem, meg az időt, amit elszarakodok vele, akkor inkább megtartom ennyiért. Bukható anyagot tárolok rajtuk.
Ám érdekességképpen azért megjegyzem, kb 2005-ös Ritek DVD-im közül eddig még mind nézhető -
Pontos tipus: LG GGW-H20L ( Bluray író, HDDvD olvasó )
Hát lehet hogy ez lesz. Eddig Panasonic 25gb ( MEI T02-001 ) Illetve Verbatim 50gb ( VERBAT IMd-000 ) lemezeket írtam, és akárki akármit mond, egytől eggyik gyönyörűen megírta, és soha egy lemezt nem kellett eldobnom. IT mediánál láttam milyen olcsó a Verba 25gb, és Panasonic a habokba sem volt, gondoltam berendelek 20db-ot. Én láma meg nem is gondoltam arra,hogy az íróm nem támogatjaMost meg árulhatom őket
Na mindegy is, melyik az ajánlott író most? Pioneer 209DBK?
U.I:
Igazából most dillemába vagyok, vagy maradok ezeknél a lemezeknél, vagy veszek új írótA kérdés csak az, hogy meddig beszerezhetőek a lemezek, ezzel a mid-el
Nem egyszerű....
-
-=RelakS=-
veterán
Egyrészt nem mernék rá mérget venni, de szerintem mindkettőt a Nero követte el. Hogy ugyanaz a verzió-e, azt nem tudom.
Másrészt csak azt mondja, hogy lehet különböző a felírás módja
Harmadrészt (vissza kellett olvasnom) ennek nincs köze az ImgBurn vacakolásához, csak érdekességként említettem meg
(RelakS)Ezt amúgy ImgBurnnel írtad? Ha igen, súghatsz a beállításokról
(gg72)... mindent ImgBurn-nel írok
(RelakS)Érdekes mondjuk, hogy az ImgBurn ezek szerint végigírja az első réteget, majd a másodikon folytatja, a Nero meg felét egyik, felét másik rétegre írja az adatnak.Remélem, mindent kivágtam, amit ide tartozik.
Mindenesetre nem hinném, hogy ennek a minőséghez bármi köze lenne, csak érdekesnek találtam.Amire amúgy az ImgBurn nem óhajtott írni, azt a Nero simán megírta. Mindkét meghajtóval (Pio, LG. Igen, tesztelgetek kicsit)
-
-=RelakS=-
veterán
Egész egyszerűen a Nero Disc Speed jelzi, hogy hol van a rétegváltás, és mennyi adat van felírva a lemezre.
Másrészt olvasás közben ugye elindul 4-6x-os sebességről, felmegy egy szintig, majd visszaesik. Ha ez a görbe nem szimmetrikus (általad linkelt képen pl), akkor az első réteg végig van írva. Ha szimmetrikus, akkor nincs. -
-=RelakS=-
veterán
Nálad az ellenőrzésnél a sebesség grafikon asszimetrikus, nálam szimmetrikus.
Ez nekem azt jelenti, hogy 2 rétegű lemez esetén az ImgBurn először megírja az egyik réteget, majd ami nem fért fel, azt kiírja a másikra, a Nero meg a mittudomén 40GB-ból 20-at ír az egyik rétegre, 20-at a másikra. -
-=RelakS=-
veterán
Frissítés megvolt, és gyakorlatilag csak adatlemezt írok :]
Igen, az ImgBurn használatodról mintha olvastam volna korábban, de azért rákérdeztem, tuti ami biztos. Érdekes mondjuk, hogy az ImgBurn ezek szerint végigírja az első réteget, majd a másodikon folytatja, a Nero meg felét egyik, felét másik rétegre írja az adatnak.
Filmes lemezt utoljára DVD-t írtam, olyan régen, hogy nem is emlékszem rá.
Akkor ezeket a magdikat szerintem neroval írom meg (vajon milyen lesz a minősége a régi LG-vel megírthoz képest), az ImgBurn-t meg majd a pana mides lemezzel szekálom.
-
-=RelakS=-
veterán
Nos, az oldal alapján, amit linkeltem, csak a BD-R DL-re allergiás.
Pioneer BDR-209EBK
Lemez: TDK CMCMagdi, ebay most megkotlott sajna2x-es sebességgel, UDF 2.5 formátumban írnám.
És ami miatt különösen szitkozódom: Csak úgy tudom lekapcsolni a programot, hogy áramtalanítom a gépet!
Igen, a windows egyszerűen képtelen leállni az ImgBurn beragadt folyamata miatt, amit még folyamatstruktúra leállítása paranccsal sem tudok eltüntetniA feladatkezelő szerint amúgy a program nem csinál semmit, legalábbis %-ban nem mérhető a processzor terhelése.
Még annyit megteszek, miután megint abuzálom a windowst, hogy megnézem a firmware-eket az írókon, de tegnap előtt vettem a pioneert, nem hiszem, hogy lesz hozzá új.
Az LG-re is kíváncsi vagyok most már, hogy ott is meghasal-e a folyamatEzt amúgy ImgBurnnel írtad? Ha igen, súghatsz a beállításokról
Még annyi, hogy elvileg a lemezt nem rontotta el, mivel neki sem állt megírni.
-
MaxxDamage
félisten
Nekem ez jött le...
Korábban csak Nero-t használtam (első CD , DvD íróhoz kapott verziók és így tovább...) de ma már nem olyan mint régen volt.
Hozzáteszem, hogy én BluRay -be pl. csak "adat" lemezt írok (mp3 , divx filmek , .mkv -k) külön BluRay Filmeket nem írok, mert nincs asztali lejátszóm (csak DvD) és nem is lesz mostanába (nem tervezem) mivel van pár USB -s HDD -m (2TB+/db) amin külön tárolom a 720p és 1080p .mkv filmeket és TV-re kötve (USB) nézem azt.Nem mondom, hogy nem jó az IMGBrun , de nekem nem jött be igazán... (számomra ez a "CyberLink" komplett csomag is megfelelő pl. amit a gépre telepítve adtak /HP/ (teljes verzió) /PowerDvD 12 , Desktop Burning Gadget , Virtual Drive , ISO Viever , Power2Go,/ pl. - ez az IMGBurn filmek (teljes DB-R vagy DvD-R pl.) írására lehet tökéletes választás.
Régebben a "PrimeDisc" DvD lemezt 100 -as csomagban (henger) kaptam (mint ajándék) és jópár hengerrel kiírtam , de ezt nem hangoztatom akkor csak a Nero-t használtam. /és ez elvileg nem mondható minőségi lemeznek, de csak pár darab volt ami error-al zárult.. és mai napig jók a lemezek/ A Maxell DvD-R t is nagyon kedveltem, sokat beszereztem abból is. (én nem szoktam nézni MID -et , nekem ez furcsa is volt BD-R esetén , inkább szokatlan "számomra")
, de véleményem szerint hasznos is a megfelelő quality lemez használata !
BluRay területén nincs még szinte semmi tapasztalatom (20+ lemez...) ezért majd jobban odafigyelek a dolgokra, tanácsokra, mindenre. Személyes tapasztalat is szűkséges a témában.
L
-
M107
addikt
Gábor !
Tudnál is szerezni, Pesten össze is tudnák futni a Kodály körödnél hisz neked az van közel emlékeim alapján jó 2 éve
?
50 Db érdekelne....
Készpénzben fizetnék azonnal., persze csak ha benne vagy.UI:
A 2 évvel ezelőtti Maxell X-protect és Rioch dvd+r lemezeiddel is nagyon jól jártam van is még belőle.
-
FrezeR
senior tag
Csak hajtott a kíváncsiság és megírtam még egy lemezt. Végig ment az írás hiba nélkül, nem volt "csíkozódás" a lemez felületén, viszont betéve a lemezt iszonyatosan lassan olvassa be, és nem is nagyon tudja. Ha elindítok egy videót róla kb 6 perc mire bejön, és akkor is szakadozva. Csak tölt, tölt...:/
-
Ébri
senior tag
Köszi a tippet, BD-RE-t hibátlanul formázott (0-val teleírással), DVD-t hibátlanul írt, szóval lemezhiba lesz. Vagy előfordulhat, hogy 0-t hibátlanul ír, egy DVD-nyi összevissza adatot hibátlanul ír, de BR-nyit már nem? (Adattal teleírni már nem volt időm tegnap a BD-t
).
-
Audi20V
csendes tag
Asztalival nem tudom kipróbálni, mert az nincsen, de pc-n hibátlanul fut. Elvileg bd formátum mindegyik /letöltött filmek/ és néztem azt is, hogy a megírt lemezen a mappaszerkezet megfelelő. Valahol itt fentebb le lett írva, hogy mit kell tartalmazzon. Csináltam tsmuxerrel mkv-ból BD iso-t is, az sem lett jó. Illetve csak a pc játsza le. Elvileg minden beállítást űgy csináltam meg, ahogy a topic nyitásnál le lett írva.
-
szaszapi
őstag
BD50-re szavazok én is,de sajnos mostanában elég szarul jött ki bár film.Pl: a Szupercella,Gravitáció,vagy amikor itthon csak bd25-ben jelenik meg valami magyar felturbózott hd hanggal, ráadásul így még kisebb lesz a film,holott kinnt bd50-ben jelenik meg sokkal szebb képpel...
-
Zolik
senior tag
Vadi új gép, új alaplap minden. Új gyári sata kábelek vannak. Először a daemon tools-ra gyanakodtam de leszedtem, most a power iso-t használom mountolásra. Az op rendszer teljesen friss.
SSD-n van az oprendszer, és szintén satas vinyó a tárhely. A kábeleket többször megnézem. Nem sajnos nincs újraírható lemezem. Power iso-van sikerült írnom pár lemezt, meg nero-val. Eddig csak az imgburn rontott lemezeket, volt hogy zsinorban 2-3at is egymás után. Mindenki arra esküdözik, ezért használom én is azt. Az író lenne rossz? -
Zolik
senior tag
Nos megjött a friss Verba lemez, rögtön az elsőnél el is szállt az írás
Ennyit az új lemezről.
I 12:00:46 ImgBurn Version 2.5.8.0 started!
I 12:00:46 Microsoft Windows 7 Ultimate x64 Edition (6.1, Build 7601 : Service Pack 1)
I 12:00:46 Total Physical Memory: 4 140 152 KiB - Available: 2 962 636 KiB
I 12:00:46 Initialising SPTI...
I 12:00:46 Searching for SCSI / ATAPI devices...
E 12:00:46 Failed to check for ImgBurn update!
I 12:00:47 -> Drive 1 - Info: PIONEER BD-RW BDR-207D 1.35-ID61 (F(SATA)
I 12:00:47 Found 1 BD-RE!
I 12:01:24 Operation Started!
I 12:01:24 Source File: D:\DVD\Movies\A mi világegyetemünk 3D\G71_68556 -BLUEBIRD.iso
I 12:01:24 Source File Sectors: 10 503 712 (MODE1/2048)
I 12:01:24 Source File Size: 21 511 602 176 bytes
I 12:01:24 Source File Volume Identifier: G71_68556 -BLUEBIRD
I 12:01:24 Source File Volume Set Identifier: 8D078607D2EF73A3_VOLUME_SET_ID
I 12:01:24 Source File Application Identifier: APPLICATION_ID
I 12:01:24 Source File Implementation Identifier: IMPLEMENTATION_ID
I 12:01:24 Source File File System(s): UDF (2.50)
I 12:01:24 Destination Device: [0:0:0] PIONEER BD-RW BDR-207D 1.35 (F(SATA)
I 12:01:24 Destination Media Type: BD-R (Disc ID: CMCMAG-BA5-000)
I 12:01:24 Destination Media Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 10x; 12x
I 12:01:24 Destination Media Sectors: 12 219 392
I 12:01:24 Write Mode: BD
I 12:01:24 Write Type: DAO
I 12:01:24 Write Speed: 6x
I 12:01:24 Hardware Defect Management Active: No
I 12:01:24 BD-R Verify Not Required: Yes
I 12:01:24 Link Size: Auto
I 12:01:24 Lock Volume: Yes
I 12:01:24 Test Mode: No
I 12:01:24 OPC: No
I 12:01:24 BURN-Proof: Enabled
I 12:01:24 Write Speed Successfully Set! - Effective: 26 970 KB/s (6x)
I 12:01:24 Advanced Settings - Optimal Writing Speed: No
I 12:01:25 Filling Buffer... (80 MiB)
I 12:01:25 Writing LeadIn...
I 12:01:41 Writing Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 10503711)
I 12:01:41 Writing Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 10503711)
W 12:10:16 Failed to Write Sectors 6438560 - 6438591 - Reason: Invalid Address For Write
W 12:10:17 Retrying (1 of 20)...
W 12:10:17 Retry Failed - Reason: Invalid Address For Write
W 12:10:17 Retrying (2 of 20)...
W 12:10:17 Retry Failed - Reason: Invalid Address For Write
W 12:10:17 Retrying (3 of 20)...
E 13:13:24 Failed to Write Sectors 6438560 - 6438591 - Reason: Invalid Address For Write
E 13:13:24 Next Writable Address: 6436832
I 13:13:24 Synchronising Cache...
W 13:13:26 User opted to skip the 'Close Track/Session/Disc' functions.
E 13:13:26 Failed to Write Image!
I 13:13:26 Exporting Graph Data... -
Zolik
senior tag
Köszi a tippet! 10es packet vettem, direkt kipróbálásra. Még van 4db lemez, nem fogok az eladóval vitatkozni, úgyis jön a "biztos a géped szar/szar az iró progi/szar az író kifogás. De legközelebb erre figyelek.
3 márkát láttam eddig, ez a tdk, maxell és verbatim. Az első kettő ugye ritek, verba-ról tudsz valamit esetleg? -
Zolik
senior tag
Az a trágya ritek lemez TDK BD-R 25-ös lemez. (nyilván nincs rajta egyiken sem, hogy milyen alapanyag)
Az írási sebességet azért tettem max-ra mert 4x-es írási módban már rögtön, 1%nál hibával elszállít az írás. Utána meg megírta. Azt meg tényleg nem értem ha 4x-es max a lemez hogy lehet hogy engedi 10x-en írni?
Előtte Maxell-t vettem, de ha jól tudom az is ritek alapanyag.
Mit javasoltok? -
doni11
tag
Kíváncsiságból utánanéztem mi ez a "Win7 DSFilter Tweaker"
Ezt találtam:
A Windows 7/8-ben ugyan vannak alapból directshow filterek, de azokat le is védi magának, hogy semmilyen egyéb ds filter ne lehessen elsődleges. Azaz semmi más nem használható, ha ds függő videó lejátszó használatánál. Ez a program elintézi, hogy ffdshow, CoreAVC, DivX vagy egyéb is használható legyen dekódernek.
-
doni11
tag
Én nem tudom,hogy miért nem sikerült a témaindító leírása alapján,de mindent megpróbáltam hidd el kérlek.
A végén már mindent kizárólag rendszergazdaként indítottam el,de sehogy nem működött. Nagy odafigyeléssel mindent pontról pontra a leírás szerint tettem pláne,amikor már sokadszorra próbáltam és mindig ott volt az a 3 CODEC Win hiba,amire azt írtad,hogy ott sem volna szabad lennie,mert nálad sem szerepel a listában.
Most meg mégis ott van és a végén ott az "Ok" és működik is minden.
Tehát mégis azt kell mondanom,hogy a bevezető leírás esetemben nem működött,de másik esetben,meg elsőre minden ok,tehát valaminek változnia kell a telepítés,vagy a beállítások tekintetében.
Ha dvdtomi leírása alapján kezdtem volna,akkor elsőre minden működik és nem szenvedtem volna több napig.
De hozzáteszem,hogy nem vagyok szakértő és nem tudom,hogy miben különbözik a két leírás,de nekem csak az ő instrukciója alapján működik a program.Nem lehet,hogy pont a Win7 DSFilter Tweaker a magyarázata a megoldásnak? nem tudom,csak kérdezem...
Ja és a K-Lite Codec Pack nem tettem fel!
-
doni11
tag
Simán telepítettem mindent csak a Rebuilder-t exet kellett volna rendszergazdai jogosultsággal indítani a leírás szerint,de addig nem jutottam el,mert az ellenkörző teszten már jelentkezett az a 3 win7 hiba.
Meg sem próbáltam a Rebuilder-t használni,amíg nem "ok " minden.Kíváncsiságból holnap egy másik gépre is megpróbálom feldobni,aztán meglátjuk mire megyek. Ha arra sikerül hibátlanul telepíteni,akkor legyalulom a saját gépemet hétvégén. Hirtelen ezt találtam ki,de azért köszönöm a segítő szándékot
-
doni11
tag
Most mindent letöröltem a gépemről,aminek köze lehet a codec-ekhez. Még a Media Player Classicis-ot is letöröltem,mert az is tartalmaz codec-packot. Csináltam a gépen egy teljes tisztítást,újraindítást és újra nekifutok,ha azt mondod,hogy mindenképpen működnie kell.
Ha végeztem,jelzem! -
Watt25
veterán
Na, még az avsinfo stopped working problémát is sikerült megoldanom, nagyon jónak tűnik.
Mondjuk az kicsit gáz, hogy az említett hibát csak úgy tudtam megoldani, hogy pont azt az ffdshow-t és Haali-t telepítettem, ami a leírásban van., Viszont ez azért gáz, mert a BDRebuilder-hez is oda volt írva, hogy csak azt telepítsük, ami ahhoz van, viszont a két halmaznak van nem közös része... Úgyhogy sztem most a DBRebuilder nem megy, bár az nekem nem is annyira fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest