- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gg72
veterán
válasz
Jampi88 #5135 üzenetére
Én azért a helyedben más lemezzel is kipróbálnám, mielőtt visszaküldeném, mert így elég nagy kockázatot vállalsz, hogy nem csinálnak majd vele semmit, mert nekik működni fog más lemezzel...
Erre az UDF mizériára nem tudok mit mondani, én már lassan 6 éve használom az ImgBurn-t és soha nem jutott eszembe, hogy módosítsak a program által automatikusan kiválasztott fájlrendszer beállításon.
-
gg72
veterán
válasz
Jampi88 #5111 üzenetére
Szoftveres rész: power2go 8-10,nero 15, cd burner xp, burnware professial helyett ImgBurn, ahogy az összefoglalóban is szerepel, ha elolvastad.
Asus-hoz ne is keress új FW-t, ők inkább előbb adnak ki egy új írót, minthogy a meglévő meghajtóik FW-ivel törődjenek. Sajnos. -
gg72
veterán
válasz
Jampi88 #5109 üzenetére
Először is nem ártana elolvasni a téma-összefoglalót és hanyagolni az általad felsorolt progikat, másodszor pedig pontosan mit akartál kiírni, filmet, fájlokat, image fájlt?
Harmadszor pedig érdemes lenne valamilyen jobb lemezzel próbálkoznod, a Mediarange nem igazán számít annak, de erről egy másik topicban találsz segítséget.
Negyedszer ez az Asus író sem egy igazán jó választás (akkor már inkább LG-t vettem volna a helyedben, ha nem volt Pioneer), de szerintem nálad valamilyen szoftveres gubanc lesz, vagy egyszerűen az író és a lemez nem "szeretik" egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest