- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itachi82
aktív tag
válasz
Itachi82 #5413 üzenetére
Na sikerült meg oldani, le kellet futtatni egy SPTDinst-t, reboot és már nem írja ki, gondolom jó is.
Volt egy ilyen SPTDinst a gépemen csak az már 5 éves volt, és nem is nagyon vágtam mi is ez.
Itt találtam meg a topicban, már volt róla szó: LinK!Köszönöm a segítséget!
sensor060-t idézem: A duplex secure nagyon belassítja a pc-ben lévő sata egységek közötti adatátvitelt, és emiatt szólt be az ImgBurn.
Köszi neki is!
-
gg72
veterán
válasz
Itachi82 #4540 üzenetére
Hiába kérdezed meg újból és újból ugyanazt, anélkül, hogy legalább egy másik meghajtóban megpróbálnád lejátszani őket, sok mindent nem fogunk tudni mondani. Ez lenne az első (és legfontosabb) lépés, hogy megtudjuk, hogy a lemezek, vagy a meghajtód hibás-e.
Ha gondolod, küldj el nekem postai úton egy ilyen lemezt és megnézem. Én mást nem tudok javasolni.
Egyébként most nézem, hogy PÜ-ben már 2012 nyarán is megkerestél ugyanezzel a problémával, akkor is felajánlottam, hogy küldj már el egy lemezt, amit azóta is várok... -
gg72
veterán
válasz
Itachi82 #4532 üzenetére
Azét nem kaptál választ, mert ezekből az infókból elég nehéz megállapítani, hogy mi lehet az oka a dolognak. Ha tudnál lemezt tesztelni, akkor máris előbbre lennénk, mert abból meg lehetne állapítani, hogy lemezhibáról van-e szó.
És jó lenne másik meghajtóban is megnézni az adott lemezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest