Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Ha jó ramokat raksz mellé, eléred a 1650 szintjét.
Benne van a pakliban hogy nem akarnak konkurenciát állítani önmaguknak erős igpu procikkal, de a 7700-8700g kettőse is mutatja, hogy az igpu jelenlétén és az L3 cache táron kívül egy és ugyanaz a proci. Nem minden esetben van kereslet dvga-ra. De majd piackutatás keretében kiokoskodják -
HUN_Sector
őstag
Nekem tetszik ez az irány. Asztali szempontból hadd közelítsem meg a témát.
Pár hónapja vettem egy 8700g-t, 7000mhz-re állított cl30-as ramokkal beraktam az egészet egy in win chopin max hazikóba. 88 watt a maximum fogyasztás, galliumos low profile (47mm) rézhűtővel 30 fokos szobában nem megy 75 fok fölé.
Metro exodus fhd-n köszöni jól elvan (a párás zárt tereket grafikailag nem bírja a 780m, de mindenhol máshol 30 fps feletti)
Jagged alliance 3 szintén gyönyörűen fut fhd-n.Ha a gta VI olyan jól lesz optimalizálva mint az V, boldog leszek
Nem kell mindenkinek atomerőmű ilyen-olyan ray tracinges 4k játékhoz a legújabb AAA címekkel. Viszont a fejlődés megkérdőjelezhetetlen (a 780m az valahol a gtx 970 - gtx 1650 ddr5 szintjén van). A kilencezres APU-kban egy újabb 10-15% prognosztizálható, azzal már tényleg elmondható lesz, hogy a legtöbb vga kiváltható.
A fogyasztási tényező meg lenyűgöző. Ha a mostani 65 wattos cpu helyett 65+30 wattos asztali igpu megoldást hoznának össze, talán már karistolhatnák a 3050 szintjét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged