Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Igen, arról van szó, csak a kérdésem az volt, hogy nem zavaróan lassan fut-e az Opera...
(Amikor az első BD2012-t telepítettem, abban még bugos volt az SB, akár egy percig is elmaszatolt, míg egyáltalán megnyitotta az új fület, de azután is dög lassú volt a netezés az SB-ben. Időközben kapott frissítést és ez FF és IE esetén eltünt, ezért kérdeztem, hogy Opera-val sincs semmi gond...) -
-
AtHoS
nagyúr
Nálam egyből jól üzemelt win7 x64-en.
Miután frissítette magát, de lehet, hogy már frissítés közben/előtt elindult egy teljes rendszer ellenőrzés, amit sem megállítani nem lehet illetőleg semmilyen visszajelzést nem ad nekünk a program, hogy mit is csinál most ezerrel. A winyókerregésből következtettem, hogy talán a bitdefender dolgozhat. Win7 resource monitor részében a lemez aktivitási részen egyből látszott, hogy a bitdefender garázdálkodik. Úgy másfél óra alatt végzett is a kb 1...1,3GB-nyi adattal.
Amit talált azt egyből törölte os kérdezés nélkül (örültem neki).
Nem is találtam a beállítások között sem lehetőséget ezt megváltoztatni. No ezen meg is lepődtem. Bár lehet nem kerestem eléggé kitartóan
Utána csendben maradt. A webvédelmi modulja viszont szépen beépült az Opera-ba. Mivel összecsukva elég pici, alig tűnt fel, hogy megjelent valami érdekesség. Ezzel semmi gondot nem tapasztaltam, ami oldalt látogattam mind rendben volt
-
törölt tag
Friss tapasztalatok. Nálam 64-bites Vistával hadilábon áll ami abban mutatkozik meg hogy első update-et követően lényegében használhatatlanná teszi a rendszert ,mert 20 -30 percig vagy még tovább nem jelentkeztet be ...
Ez nem annyira gond számomra, mert átköltöztettem egy friss Windows 7 -re , a Friss Vistára meg megy a bizonyított NAV...
Ami kicsit még felhúzott, hogy a teljesen friss telepítésű Windows 7 -nél a link ellenőrző funkciója nem igazán működött pontosabban minden találatra sárga jelzést adott miszerint nem ellenőrzött.
Van egy repair funkciója, ez annyit csinál, hogy a programok eltávolítása menüből amikor megjelenik a javítás gomb (repair) akkor uninstalálja a cuccot majd újra pakolja. Igen ám de nálam ez nem oldott meg a dolgot.
Így hát keményebb eszközökhöz kellett nyúlnom. Elöszőr szépen hagyományos módon uninstalláltam, majd a külön erre a célra készített BitDefender Uninstall Tool-al elekéztem a nyomait. Ezt követően természetesen megint fel installáltam a szoftvert és most jelentem tökéletesnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest