- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát összehasonlítva a Norton topic forgalmával, azt kell, hogy mondjam, helytállónak látszik
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A Thunderbird 7.x-hez a toolbart frissíthetnék már
-
törölt tag
Egy ilyennel gazdagodott a tárlat
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17 üzenetére
Nagy köszönet az Offline installerért
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #10 üzenetére
Az imént kipróbálta Operával, kicsit nehézkesen indul el nálam, de ha elindult, akkor nem tapasztalok lassulást.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7 üzenetére
Épp ebben a pillanatban néztem meg
Ha rákattintok a Sandboxra, automatikusan megnyit egy új fület, gondolom az már abban fut.
-
törölt tag
Fenomenális! Minden böngészőbe berakja az eszköztárát. A gyanúm az Operánál merült fel, most meg eljutottam odáig, hogy feltegyem a Safari for Windows -t is. No és igen, ott van az eszköztárja
-
törölt tag
Elsőnek arra gyanakodtam, hogy éppen a szolgáltatás szünetel, de huzamosabb ideig nem ment a link minősítés és megkérdeztem haveromat, hogy Nála megy e. Mondta hogy ja ...
Még egy érdekesség.
Elsőnek Windows Vistára pakoltam fel. A Vista látja a Windows 7 100 MB-os partícióját is. Ha a Vistára installáltam a BitDefender-t akkor ezt a 100 MB-os partíciót amin alap esetben 40 MB körüli szabad hely szokott lenni, pirossá tette ami azt jelenti, hogy körülbelül 8 MB szabad hely maradt. A BitDefender volt az oka mert:
Előtte nem volt piros, és mert uninstallálást kővetően sem volt az
Kárt nem tett benne mondjuk mert a Windows 7 végül is nem emiatt lett újratelepítve...Most újabban a Windows 7 -re települt a BitDefender itt nem volt vele gondom, és ami még érdekes, hogy a 100 MB-os partíciót sem teszi taccsra, mert Vista alól megnézve - de akár nézhetném a Windows 7 lemezkezelőjéből is - korrektül van rajta 37 MB szabad hely.
-
törölt tag
Friss tapasztalatok. Nálam 64-bites Vistával hadilábon áll ami abban mutatkozik meg hogy első update-et követően lényegében használhatatlanná teszi a rendszert ,mert 20 -30 percig vagy még tovább nem jelentkeztet be ...
Ez nem annyira gond számomra, mert átköltöztettem egy friss Windows 7 -re , a Friss Vistára meg megy a bizonyított NAV...
Ami kicsit még felhúzott, hogy a teljesen friss telepítésű Windows 7 -nél a link ellenőrző funkciója nem igazán működött pontosabban minden találatra sárga jelzést adott miszerint nem ellenőrzött.
Van egy repair funkciója, ez annyit csinál, hogy a programok eltávolítása menüből amikor megjelenik a javítás gomb (repair) akkor uninstalálja a cuccot majd újra pakolja. Igen ám de nálam ez nem oldott meg a dolgot.
Így hát keményebb eszközökhöz kellett nyúlnom. Elöszőr szépen hagyományos módon uninstalláltam, majd a külön erre a célra készített BitDefender Uninstall Tool-al elekéztem a nyomait. Ezt követően természetesen megint fel installáltam a szoftvert és most jelentem tökéletesnek tűnik
-
törölt tag
BitDefender Internet Security 2012
Nos tavaly is én indítottam a témát
A BitDefender Internet Security a legjobb biztonsági szoftverek között van.
A FileForum-on a komplett biztonságái csomag 13 $-ért vásárolható meg, a szokásos 50 $ helyett. Ez nagyon komoly kedvezmény.
A szoftver Agnol nyelvű, elérhető 64 bites változatban is a 32 bites mellett. Terméktámogatást Angol nyelven vehetünk igénybe.
Nincs ugyanakkor hagyományos értelemben vett offline telepítője, egy web installerrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy kevesebb mint egy MB-os letöltés kezelőt kell letöltenünk, majd lelindítanunk, és az tölti le a szükséges állományokat a BitDefender szerveréről .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest