- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elsőnek arra gyanakodtam, hogy éppen a szolgáltatás szünetel, de huzamosabb ideig nem ment a link minősítés és megkérdeztem haveromat, hogy Nála megy e. Mondta hogy ja ...
Még egy érdekesség.
Elsőnek Windows Vistára pakoltam fel. A Vista látja a Windows 7 100 MB-os partícióját is. Ha a Vistára installáltam a BitDefender-t akkor ezt a 100 MB-os partíciót amin alap esetben 40 MB körüli szabad hely szokott lenni, pirossá tette ami azt jelenti, hogy körülbelül 8 MB szabad hely maradt. A BitDefender volt az oka mert:
Előtte nem volt piros, és mert uninstallálást kővetően sem volt az
Kárt nem tett benne mondjuk mert a Windows 7 végül is nem emiatt lett újratelepítve...Most újabban a Windows 7 -re települt a BitDefender itt nem volt vele gondom, és ami még érdekes, hogy a 100 MB-os partíciót sem teszi taccsra, mert Vista alól megnézve - de akár nézhetném a Windows 7 lemezkezelőjéből is - korrektül van rajta 37 MB szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Független közösségi médiaprojekt – segítenél elindítani?
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest