Új hozzászólás Aktív témák
-
ltoth
csendes tag
Én meg Pen BOOT verzióval próbálkozom.
Régebbi vacak celeron procis gépen beindult, de az újabb kétmagoson ott áll egy darabig a döglött szines halféle, aztán elsötétül a monitor és semmi.
Chip magazin alapján raktam fel a pendrávomra.http://download.bitdefender.com/rescue_cd/2013/bidefender-rescue-cd.iso
ehhz, kellett az UNETBOOTIN.
unetbootin.sourceforge.net cimről.Ebben a Diskimage sort választva szépen fel is rakta az USB kulcsra.
Na azért még próbálkozom, de ha valakinek van kedve és a tapasztalatokat felrakná, megköszönném! -
janes1976
őstag
Nu, sokáig gondolkodtam, hogy hozzászoljak-é a témához, de mivel lehet pár embernek segíteni tudok, úgy döntöttem hozzászólok. Opera alá egyáltalán nincs optimalizálva, a BD Toolbar egy rakás sz*r (opera alatt). Hol működik, hol nem. Ráadásul nekem olyan szinten lefogta a böngészést, hogy állati, viszont a gépet nem fogja. KIS-nél ez pont fordítva van. A másik, a magyar nyelv hiánya. Oké, hogy elvileg nem is szól, lehet ablak se jön fel, de én azért csak magyar vagyok és szeretek magyar nyelvű programot használni. A BD-nek nem kéne reklámozni hogy Opera alatt is fasza, mivel ez abszolút nincs így. Opera alatt semmi se jó. Aki Operát használ az életbe ne használja ezt a programot, mert csak szívni fog vele. Úgyhogy ment vissza a KIS, ráadásul a BD-ből nem lesz magyar. Mivel én csak szívtam vele, így lehet hogy fasza program, csak nálam nem ez jött le.
Lehet hogy ha másik böngészőt használtam volna, tökéletes lett volna minden. Csak az a fránya magyar nyelv hiánya.
-
Kipróbáltam TB-vel (W7 x64 alatt), az Add Spammer működik, viszont az Is Spam esetén a TB ezeréves bugja jön elő, azaz kiírja, hogy megtelt a Törölt elemek mappa, meg hogy tömörítsem a mappákat.
(Azt az ezeréves bugot sem voltak képesek javítani a TB-ben (pedig csak én magam legalább 3x küldtem el a hibát Nekik), hogy x64-es Outlook-ból képtelen importálni bármit is)
-
Átolvasva ismét a hsz-od, még 2 dolog.
1. "Korábban (előző telepítés), ha spamként megjelöltem szépen törölte a beérkezettek közül és berakta a spam mappába, most erre sem képes."
Ezt ugye úgy érted, hogy a Törölt elemek/SPAM mappába ([link])? Vagy TB esetén nem oda teszi?2. "Spammerként pedig hiába próbálom megjelölni az adott feladót nem teszi be a saját listájába."
Meg sem jelenik semmilyen információs ablak (pl "add spammer-eltem" egyet) ?motacilo #44
Mint írtam, Outlook-ban minden működik, ha más nem, felteszem a TB-t és kipróbálom -
törölt tag
Hát összehasonlítva a Norton topic forgalmával, azt kell, hogy mondjam, helytállónak látszik
-
"Meghalt a topic, földet rá!"
Nem használok TB-t (csak outlook-ot, de ott nincs gond), ezért csak azt tudom javasolni, hogy a BD-n belül adj hozzá Spammer email címet és úgy próba. -
Butcher-HUN
senior tag
Üdv! Nekem is ki van kapcsolva az Autopilot nekem is voltak vele gondok. Folyamatosan el állította a beállításaimat pedig azokat én jelszóval le védetem! Ha az Autopilot ON akkor teljesen a program dönt helyetted. Ez a funkció tényleg azoknak jó akik full amatőrök a témában. Ezt leszámítva és hogy nem tud magyarul bizony jó védelemnek számít. Bátran merem állítani hogy egy szinten van a Kaspersky-vel. MSE-n kívül a BD épül be leginkább a Windows-ba ezt bizony én is megtapasztaltam illetve több külföldi fórumon is megerősítettek benne. Ergo ki lehet használni teljes egészében a 64-bit adott lehetőségeket.
Más: FF 12-re váltottam. A BD IS pluginje szépen beépült nem volt probléma. Viszont állandóan tanúsítványokat hozz be ha pl privát böngészést kezdek. Ez elég zavaró Kaspersky-t használtam előtte ott nem volt ilyen. Lejárt a KIS licenszem BD meg volt így fel raktam természetesen tiszta rendszerre. Fogalmam sincs miért csinálja az FF vagy a BD.
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest