Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10 üzenetére
Nekem elég feltűnő volt, hogy mintha szöszmötölne az oldalak megnyitásával. Mondjuk közben nyomta az automatikus szkennelését a winyókon, így betudtam annak
-
AtHoS
nagyúr
Nálam egyből jól üzemelt win7 x64-en.
Miután frissítette magát, de lehet, hogy már frissítés közben/előtt elindult egy teljes rendszer ellenőrzés, amit sem megállítani nem lehet illetőleg semmilyen visszajelzést nem ad nekünk a program, hogy mit is csinál most ezerrel. A winyókerregésből következtettem, hogy talán a bitdefender dolgozhat. Win7 resource monitor részében a lemez aktivitási részen egyből látszott, hogy a bitdefender garázdálkodik. Úgy másfél óra alatt végzett is a kb 1...1,3GB-nyi adattal.
Amit talált azt egyből törölte os kérdezés nélkül (örültem neki).
Nem is találtam a beállítások között sem lehetőséget ezt megváltoztatni. No ezen meg is lepődtem. Bár lehet nem kerestem eléggé kitartóan
Utána csendben maradt. A webvédelmi modulja viszont szépen beépült az Opera-ba. Mivel összecsukva elég pici, alig tűnt fel, hogy megjelent valami érdekesség. Ezzel semmi gondot nem tapasztaltam, ami oldalt látogattam mind rendben volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Íme az új Android Auto!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest