- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janes1976 #52 üzenetére
Erre csak ezt tudom mondani: Jönnek a fosszák, akik a user-t a BD-től megfosszák
-
Kipróbáltam TB-vel (W7 x64 alatt), az Add Spammer működik, viszont az Is Spam esetén a TB ezeréves bugja jön elő, azaz kiírja, hogy megtelt a Törölt elemek mappa, meg hogy tömörítsem a mappákat.
(Azt az ezeréves bugot sem voltak képesek javítani a TB-ben (pedig csak én magam legalább 3x küldtem el a hibát Nekik), hogy x64-es Outlook-ból képtelen importálni bármit is)
-
Átolvasva ismét a hsz-od, még 2 dolog.
1. "Korábban (előző telepítés), ha spamként megjelöltem szépen törölte a beérkezettek közül és berakta a spam mappába, most erre sem képes."
Ezt ugye úgy érted, hogy a Törölt elemek/SPAM mappába ([link])? Vagy TB esetén nem oda teszi?2. "Spammerként pedig hiába próbálom megjelölni az adott feladót nem teszi be a saját listájába."
Meg sem jelenik semmilyen információs ablak (pl "add spammer-eltem" egyet) ?motacilo #44
Mint írtam, Outlook-ban minden működik, ha más nem, felteszem a TB-t és kipróbálom -
"Meghalt a topic, földet rá!"
Nem használok TB-t (csak outlook-ot, de ott nincs gond), ezért csak azt tudom javasolni, hogy a BD-n belül adj hozzá Spammer email címet és úgy próba. -
Igen, amikor még frissen van telepítve, akkor a háttérben végignézi a partíciókat/meghajtókat és ez okozhat némi lassulást az SB-ben (is), de az a lényeg, hogy ezek szerint nem használhatatlan a netezés az SB-ben sem Operával. Thx!
-
Igen, arról van szó, csak a kérdésem az volt, hogy nem zavaróan lassan fut-e az Opera...
(Amikor az első BD2012-t telepítettem, abban még bugos volt az SB, akár egy percig is elmaszatolt, míg egyáltalán megnyitotta az új fület, de azután is dög lassú volt a netezés az SB-ben. Időközben kapott frissítést és ez FF és IE esetén eltünt, ezért kérdeztem, hogy Opera-val sincs semmi gond...) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest