- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
Nekem Maxthon böngészővel tökéletesen együttműködik. Én úgy érzem megtaláltam az ideális védelmi progit.
Még az F-Secure Client Security van fenn egy másik gépen, szerintem az is jó (ja és az is BD motoros.
)
Kicsi erőforrásigény, tesztek szerint kevés fals jó találati arány mellett, problémamentes működés, keveset zargat. Mi kell még? -
motacilo
aktív tag
törölve! Kétszer ment.
-
motacilo
aktív tag
Bár tudom hogy egy teszt nem teszt, de azért ez brutális: [link]
ja, és 1 fals találat mellett! -
motacilo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45 üzenetére
Pontosan úgy van beállítva. ahogy a linkelt képen. A toolbar egyik gombjára sem reagál. (Korábban sem.) Most beállítottam agresszívre, de nem hiszem,hogy segít. Valami felhő alapú detektálást is engedélyeztem a programban. (in the cloud detection).
-
motacilo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42 üzenetére
Ezt megtettem. De azért ez egy kicsit "fapados megoldás" ebben az évszázadban. Akkor minek a csili-vili beépülő?
-
motacilo
aktív tag
Valakinek észrevétele?! Meghalt a topic, földet rá!
-
motacilo
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
A Bitdefender szépen beépül a Thunderbird kliensembe. De!
Hiába a toolbarja, sem spamként, sem spammerként nem tudom megjelölni az adott feladót.
Korábban (előző telepítés), ha spamként megjelöltem szépen törölte a beérkezettek közül és berakta a spam mappába, most erre sem képes. Spammerként pedig hiába próbálom megjelölni az adott feladót nem teszi be a saját listájába. Kézzel kell felvennem mindegyiket az AV-ban.
Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm! -
motacilo
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #36 üzenetére
Nekem Maxthon böngészőm van. Abba is szépen beépül, viszont én privát módban sem tapasztaltam semmi anomáliát.
Közben láttam megkaptad a kérdésedre a választ máshol!
Egyébként nekem ellenőrzi az SSL-t mégsincs gond! -
motacilo
aktív tag
Hát elég kihalt ez a topic! Lehet csak magammal beszélgetek.
Használja valaki a program Autopilot funkcióját? Eddig csak problémákat olvastam vele kapcsolatban. -
motacilo
aktív tag
Mit takar a Bitdefender autopilot funkciója? Érdemes egyáltalán bekapcsolni, mert nekem csak gondot okozott!
-
motacilo
aktív tag
Hát az IS és az AV nem ugyanaz, valószínűleg ez okozhatja a különbséget ill. a webvédelmi modulja. De nem feltűnő a lassulás, csak a NIS-hez képest érezhető. De például az F-secure időről időre rendesen belassította a böngészést (IE9 ill. chrome vol akkor). Le is váltottam
.
Én a fent említetten kívül (egyszeri eset - lehet valamelyik frissítés kavart be) semmi problémát nem tapasztaltam.
A NIS után a 2. helyre teszem az eddig használt védelmek közül: magyar nyelv hiánya ill. az erőforrásigénye miatt. Meg hát a file insight, az nagyon tetszett nekem a NIS-ben.
Más: bitdefender nem akar gadget-et készíteni? Én személy szerint szeretem látni! -
motacilo
aktív tag
Maxthon böngészőbe szépen beépül (talán egyedüliként). Picit lassabban nyitja az oldalakat mint a NIS, de nem zavaró. Sandbox azonban nem működik alatta.
Thunderbird támogatása OK, bár a gmail-es fiókban nem tudok spammert hozzadni, mert a kiszolgáló visszautasítja, hogy nincs ilyen mappája.
Autopilot módban volt egy leállása, legalábbis a műveletközpont jelezte, hogy nincs vírusirtó és tűzfal, de azután rendbejött (megnyitottam, ki-be kapcsoltam az autopilotot).
Most anélkül használom. -
motacilo
aktív tag
Hát eléggé meghalt ez a topic. Vagy ennyire tökéletes a program vagy nagyon kevesen használják (rajtam kívül). pedig sok védelmi megoldást kipróbáltam már az elmúlt hónapokban, de eddig csak 2 teljesített hiba nélkül nálam : NIS 2012 és most ez. De ezt még csak néhány napja használom úgyhogy nem lehet véleményt mondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest