- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #23777 üzenetére
ingyenes keretig ez még meg is valósítható
-
Chrystall
senior tag
válasz
Makszimusz #23774 üzenetére
Erre már nem tudok mit mondani. Nekem mondom anno ezt írta ki, utána szoktam át a Ferihegyre. OTP volt az első ahol próbáltam.
-
Chrystall
senior tag
válasz
Makszimusz #23772 üzenetére
Akkor időközben változott. Mert anno nem ment, csak a Ferihegyi. De mindegy, mert egyrészt Pestre nekem felutazni ugyanannyi mint Szlovákiába, meg az OTP-t nem támogatom mert egy vacak f-s.
De komolyan ezt sem hiszem el hogy szinte minden csak telefonon megy. Valaki nem tudja véletlen BlueStack 10-en elfut a Revolut? -
Chrystall
senior tag
válasz
Makszimusz #23770 üzenetére
Nem, úgy emlékszem a Duna Pláza közelében ezt írta ki az automata mikor netes euros kártyával próbálkoztam. Hogy OTP kártyát fogad csak el. Mondjuk ez nem most volt.
-
Chrystall
senior tag
válasz
Makszimusz #23768 üzenetére
Hol? Ha jól tudom csak Euronet-es és OTP-s van. Az OTP-s legutóbbi próbálkozásomnál csak OTP-s kártyával akart Eurót kiadni, az Euronet-es pedig nem ad úgy ki, hogy nincs beiktatva pénzváltás. Tehát Euro to Euro ott nem működik. Legalább is korábbi kutakodásaimnál ezt találtam. A Ferihegy 1-en volt ami minden kártyát bevett, és számlanemtől független kiadta az Euro-t. Azóta én olyanról nem tudok.
-
Bubee82
őstag
válasz
Makszimusz #23616 üzenetére
Igen.
Egyebkent ma mar amugy is sok lehetoseg van stabilecoin kolcsont felvenni alacsony kamattal, barmilyen blue-chip coin fedezetre, decentralizalt vagy akar centralizalt platformokon. Szoval eladni barmilyen kripto erteket, foleg Bitcoin-t eleg gaz - nyilvan ha valaki kereskedik, az mas teszta, de itt most nem arrol van szo.
A milliardosok IRL bevalt modszere a vagyontargyak, eszkozok megorzesere, illetve tovabb halmozasara. Ugyanazt csinaljak, csak eppen reszvenyeikkel, ingatlanjaikkal stb.
-
Zöld Róka
kezdő
válasz
Makszimusz #23557 üzenetére
Rendben, biztos örökre nőni fog az ára, aki mást állít csak a szart kavarja. Maradjunk ennyiben. Itt vallási fanatikusokkal vitatkozom úgy néz ki.
-
htc07
addikt
válasz
Makszimusz #23557 üzenetére
engedd el, mindig lesznek olyanok, akik szerint a bitcoin értéke a bányászgépekben lévő nemesfémek értékétől függ.
-
válasz
Makszimusz #23390 üzenetére
Ez a fő terepe, de egész váratlan helyeken tud felbukkanni, pl. a hitelekkel vagy a Windows 10-el foglakozó topicokban is, kb. hasonló "tudással" mint itt. Én egész jól szoktam rajta szórakozni
-
válasz
Makszimusz #23349 üzenetére
Nemtom, kicsit tobbet foglalkoztam a dologgal, mint a "kozgaz ora". Akkor mondd, hogy ez hogy van?
-
nort_on
senior tag
válasz
Makszimusz #23240 üzenetére
Király, ez a lényeg!
-
nort_on
senior tag
válasz
Makszimusz #23237 üzenetére
MetaMask-on belül valószínűleg drágább lesz a váltás, mint a ParaSwap. A "varázslás" is egyszerű, sima küldés, Binance>Wallet>Spot>Deposit>MATIC (Polygon network), innen kimásolásod a címet aztán bemásolod a MetaMask-be. Ez pont 2 perc, leírni több idő.
-
nort_on
senior tag
válasz
Makszimusz #23234 üzenetére
Ezt nem értem, minek akarod ETH network-re átvinni?
Ez baromi egyszerű, a WETH-et valamelyik DEX-en átváltod (pl ParaSwap baromi jó) MATIC-ra, azt meg Polygon-on beküldöd bárhová pl FTX vagy Binance, váltod euróra és kiküldöd pl Revolut-ra. Kb 10-15 perc és filterékből megvan, szerintem 1 dollár alatt. Polygon az egyik legolcsóbb hálózat. MetaMask legyen hozzá.
-
Bubee82
őstag
válasz
Makszimusz #23234 üzenetére
Multichain-el at tudod hidalni masik halozatra, onnan vagy centralizalt vagy decentralizalt valton swappolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest