- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
-
válasz
#49155328 #21356 üzenetére
legalább ő kimondja.. tényleg van egy stílusa, mondjuk az elmúlt 4-5 évben rengeteget dolgoztott rajta, hogy ne az üvöltöző barom legyen az első dolog ami eszedbe jut róla.. hasznos-értelmes-érdekes vitái-beszélgetései vannak a legkülönbözőbb témákban - nem feltétlen a kritizált személynél kell leragadni (lásd Balázs), hanem a jelenségen elgondolkodni amit vizsgál.. és igen, hajlandó megmártózni a bulvár mocskában is, hogy rámutasson folyamatokra-jelenségekre, és akár perre is menni az igazáért..
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
#49155328 #21118 üzenetére
Én nem így játszom.. Majd felmegy várok a csodára.Megtehetném hogy tolok be még pár ezer db-ra zseton mert most nagyon olcsó. De mindek? Attól még minuszba leszek és csak egyre több pénzem van benne. Nem értek hozzá ,de én félek ettől a piactól, hogy itt sokkal hamarabb eltünhetnek a süllyesztőben a coinok mint pl a részvények..
Ezt a 3M-t is félve tettem be ide...
Nem bírom megállni ,hogy ne nézzek rá mindig -
tisztelturam
aktív tag
-
BeLucZ
addikt
válasz
#49155328 #21091 üzenetére
Úgy bírom, hogy mindig meg van valamivel magyarázva, hogy miért esik az árfolyam
Egyszerűen csak egy harmatos libafos az egész BTCMegingott a bizalom és a kutya se rak bele pénzt a jelek szerint. Azt hitte mindenki, hogy örökké tart majd a jóság. Kínai vezetés bekaphatja amúgy keresztbe bő nyállal, ő a fő bűnbak, minden rossz okozója.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
#49155328 #21079 üzenetére
Ha nincs értelme mire menne fel?
Mert pl az ethereumot megértem mert az jó szerődéseket köt meg elég sok helyen jelen van már az "növekszik" mehet felfelé. De a Dogcoin mögött mi van ami miatt megháromszorozódna az értéke?
Mondjuk ADA-ba is azért ugrottam bele mert sok ilyen "szakértő" 5-10$-ra mondta...és látom mennyire megy afelé...hamarabb lesz megint 1 alatt ez a fosSose fogok kiszállni belőle nyerővel
-
devast
addikt
válasz
#49155328 #21070 üzenetére
Az az igazság, hogy ez már el lett játszva jópárszor, hogy így vége úgy vége, volt 75%-os esés is stb... Aki pár hónapja 60k-n mondogatta, hogy ha lemenne x-re venne, na annak kell most venni. Aki meg eladja, az a későbbiekben csak magára vethet, hogy felült az ilyen manipuláció hullámokra. Simán lehet benne egy esés, akár 20k-ig is, de amíg jönnek a blokkok addig nincs vége. Lehet egy 4 éves medvepiac? Lehet. De vége...
-
Solymi81
aktív tag
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
#49155328 #20905 üzenetére
0.1% -ot von le , a bankom a tödzsén 0.5-öt .Tehát ez kb nulla levonás nem érdekel a fee ,azzal nem is számolok. Tözsdén csak az kb 200 ezer minusz ha adok vételi meg eladási megbizást. Ezek már rég bele vannak kalkulálva a nyereségbe.
warcat: Soha nem limit orderezek. Akkor fogom eladni amikor akarom ha várni kell várok éveket. Ha kell 10 évet...engem nem érdekel. Bukni mint a tőzsdén cska akkor tudsz ha eladod olcsóbban. Én meg olyat nem fogok tenni. Szóval köszi hogy előre jósolod a bukásom de én ezen akor fogok bukni pl holnapra kiszedik a kriptopiacról volt nincs jelleggel azokat amikben benne vagyok...
Nem mellesleg a tőzsdéhez sem értek,mert a fogalmakat se tudom mi micsoda csak adok veszek, mivel azt a hülye is tud. -
tisztelturam
aktív tag
válasz
#49155328 #20886 üzenetére
Eurot töltöttem fel euroban vásárlok nem felejtem el. Bitcoin is akkor volt olcsó pár centért 10 éve vagy mikor, aztán mégis 30 ezres szinten is ha veszed simán emelkedhet még 30 ezret ..szóval ez a szint most olcsó.. ADA-t 5$ (csak hogy ne euro legyen a kedvedért) fölé várják..de 10 et is elérheti. Most augusztusban lesz valami hakni vele...Ezzel feluppolom szép lassan a pénzem és át tudok menni majd bitcoinba.. Mert ez a 0.05-ös mozgás kb napi alap itt.. ha jól fogod ki 2 naponta jönnek az 5-600 eurok. Ez nem pengeség. Amikor alacsonyabb valami mint a "megszokott" veszem ha picit felmegy eladom. Ezt bárki tudja..
Bánom már hogy nem bitcoint vettem. De valahogy ezt a párezer eurot nyugodtabb szivvel töltöttem fel mint bitcoin vétel miatt 20 millát... Tudom hozná a pénzt a nagyobb pénzt de ennyit nem merek erre a piacra átmozgatni.. ez a pár millió is elég volt -
Dazsar
aktív tag
válasz
#49155328 #20841 üzenetére
Jó helyen lenne, de mivan ha X múlva bejön egy jó kis kamat, és szeretnék venni egy autót? csak nem mehetek oda egy Amg.s autóhoz hogy hali Bit-et fogadsz? Csak kicsapom az OTP-t és mosolygok. (lehet hülye felfogás)
Mondjuk azon már én is gondolkotam hogy inkább tartanám KP-ba mert néha olyan sms-ket kapok az OTP től hogy ezért meg azért von le. De akkor azt is lehet hogy KP-va kérem ki a biteket? -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#49155328 #20755 üzenetére
Jahh, mindig a CE(S)T hajnalok az "izgik" belépésre. Esti film előtt nézzük csajossal.. "pfúúú, zuhan.. oké hodl.. teló lerak, film tovább"..
Reggel meg kelünk, app nyit .."óhogyaza.." (mini-fomo)
Mondjuk be vagyunk ragadva, ő magasabban, én kevésbé, de van tartalék arra, hogy a dip-eknél beszálljunk, de hát hajnali órákra leesik a fejünk
Múltkor olyannal szórakoztam, hogy órás gyertyákat nézve olyan altot kerestem, ami gyakran le-le szúrogat, vagy ellenkezője, felfele tüske, szóval hosszú szárak, de átlagban követi a szokásos BTC-dominált mintákat. Beállítottam egy irreálisan alacsonyat elalvás előtt, ó mondom, ha belevesz, fasza, ha nem, bukom max a cancel minimális költségét. 10x megjátszottam ezt, 1x bejött és akkor nagyon tud röhögni az emberfia, hogy dikk, a dip dipjének a dipjének a legmélyét, a Marianna árok legfenekét elkapta
Na ez sem történik gyakran sajnos, kb. ugyanúgy lutri.
-
celf
őstag
válasz
#49155328 #20735 üzenetére
Amugy akkor ha mar temanal vagyunk, ti mindig USD-ben gondolnodtok? en EUR-val kezdtem a befektetest de egyszeruen mindenhol USD-ben szamolnak alapbol es ez eleg zavaro.
Szoval Binace eseten legegyszerubb utvonal: HUF Revolutra, azt EUR-ba atbaltani, SEPA-val Binancere es ott BUSD vagy adott exchangen valami USD stablecoin es abbol venni akarmilyen coint?
-
válasz
#49155328 #20692 üzenetére
Node ez a hír is milyen már?
Kannabiszt kerestek, bitcoin-bányát találtak -
-
pohár
félisten
válasz
#49155328 #20355 üzenetére
én még 0.66-on kaptam el munkatársam ajánlására, összesen vettem 190-et két részletben, abból trade-eltem 30-at IDEX-POND párosra (ami ugyanolyan fos, mint 1 hónapja volt kb, inkább még lefele megy), most ér a 160 ADA-m 373$-t
(ezt és a MATIC-ot nagyon jó időben vettem, szerencsém volt velük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest