Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
üzenetére
igen, ma reggeltől van VGX, a BQX coinokat konvertálták át a hét közepétől kezdve (a Voyager tokenje, asszem tavaly év végén megvették a BQX token kibocsátóját, így az is az övék lett, ma lett meg a konvertálás egyikről a másikra)
ezzel az árfolyammal az a baj, hogy ma egész nap 5$ fölött volt kb az ára CMC-n, Binance-on meg 4$ alatt...

most legalább felmászott 4.33$-ra, újra irány a 7$

-
pohár
félisten
lehet én vagyok a szellemileg visszamaradott, de nem értem, hogy amikor Binance-en megnézem a VGX coinjaim értékét, akkor mást látok $-ban kifejezve, mint mondjuk Coinmarketcap-en, de miért?

-
pohár
félisten
válasz
üzenetére
én még 0.66-on kaptam el munkatársam ajánlására, összesen vettem 190-et két részletben, abból trade-eltem 30-at IDEX-POND párosra (ami ugyanolyan fos, mint 1 hónapja volt kb, inkább még lefele megy), most ér a 160 ADA-m 373$-t
(ezt és a MATIC-ot nagyon jó időben vettem, szerencsém volt velük) -
pohár
félisten
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
abba is szerettem volna fektetni idővel, most a Cardanoról hallok jókat, azt bent hagynám pár hétig/hónapig (azért nem daily trader lennék, kinek van arra ideje), és mellé tennék majd rendesen idővel a BTC/ETH párosba is, mint fő(bb) coinjaim
igazándiból egyből átváltanám a megvett coint Cardanoba, csak nem tudom, hogy ebben az esetben megszívhatom-e valamilyen úton-módon

-
pohár
félisten
sziasztok!
inkább csak OFF-ban, nehogy nekem ugorjon valaki, de sajnos nem nagyon pörög a sima crypto topik, az altcoinos inkább bányásztopik, és itt talán több a tapasztalt emberke
most ugranék fejet ebbe a világba, kezdésnek kis játékpénzzel (20-30e) beszállnék Cardanoba, Binance-ot néztem ki erre, van esetleg jobb alternatíva tőlük?
azt láttam, hogy direktbe nem lehet ezt a coint megvenni, hanem csak trade-elni lehet, mibe érdemes fektetni a forintot, amiből majd Cardanora váltok át? attól félek esetleg, hogy olyan coinba nyúlok bele, ami hirtelen meg tud zuhanni, így az épp befektetett pénzem máris kevesebbet ér, mint ahogy számoltam vele...ha nagyon zavaró itt ez a kérdés, elnézést érte, áthúzok az általános crypto topikba vele

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(de legalább az ADA szépen bandukol felfelé, azt értékelem)