Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Janoska26
üzenetére
Te, az "EVM kiadás" az nem az amire én céloztam
Az Ezt Vedd Meg kiadványokról beszéltem, pl. abban vettem meg a FlatOut2őt 1590Ftért nemrég.
Profi gémer..ha melózni mész, te sem hagyod a játékban állva a géped..
Loveless
Ha hajlamos vagy kompromisszumra, szerezz akármilyen elmentést és nézd meg a jó befejezést itt. Ezért nem éri meg szenvedni..éljenek a vadista szandálok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speed®
titán
válasz
Janoska26
üzenetére
Tudod, hogy szeretlek
Azt a pénzt amit erre költenék, inkább beforgatom "vasba", hogy teljes pompájában élvezhessem a "remek" programozás eredményeit. Majd ha a konzolpiachoz hasonlóan 3 évre elég lesz 100k egy kompromisszummentesen használható vashoz, akkor veszek fulláron szoftvereket. Addig meg maradok az EVM meg hasonlóak szintjén, kiegészítve 2-3 havonta egy-egy magazinmelléklettel. Ez van. -
csaboo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Na, sikerült megoldani a dolgot. A következő volt a probléma: a creative eax console-on be volt állítva az advanced eq (rock-ra), és ezért nem volt rendesen hang (biztos nem eléggé rokkerek a Bioshock készítői...bocs
). Kikapcsoltam minden eax effektet a konzolon és voálá! Működik.
Meg is ijedtem az 5.1-es hangzástól gyorsan, aztán inkább ki is léptem a játékból 
-
csaboo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Hát ezekkel már próbálkoztam, variáltam eleget, egyik sem segített...de pl. a Jericho demójának elején lévő logók (bik-ek) szintén némák...szóval tuti van vmi az én gépemen is, ami nem jó, dehát mi...legújabb driverek, legújabb DirectX, sztem minden kodek, ami kellhet - ezek megvannak.
-
csaboo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
5.1re állítva az 5.1es hangcuccal, aminek jól van bekötve minden részegysége - ez a tényállás, és pl. így nem szólalnak meg a .bik videók hangjai a játékban. Fejhallgatóval természtesen minden sztereóra van állítva, úgy működik. Tehát úgy tűnik, mintha vmiért a gépemen sz*rul adná vissza ez a release az 5.1-es EAX hangot...(próbáltam úgy is, hogy EAX off, de nem változott semmi).
-
Vistaboy
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Azért nem csak azért a két percért játssza az ember végig újra. Pl. Nekem tetszik a game annyira hogy ne csak egyszer végigrohanjak rajta, oszt annyi. Másodszorra már jobban odafigyelek a történetre is, bejárom a teljes pályát.
Amúgy szerintem jó lett a játék. Nem egy Év Játéka, de az átlagtól jobb lett.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Valszeg ez lehetett Nálam is a probléma...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy most végeztem a játékkal. Hát mit is mondhatnék, elég rövidre sikerült. Bár a Little Sisterek megmentésén kívül másban nem tértem el a küldetésektől. Holnap újrakezdem, és most már nem leszek ilyen jószívű.
Amúgy a végén tetszett, ahogy a sok kislány leteperte a főellenséget... 
Remélem, a Sötét Oldal egy picit másképpen fest majd a játék alatt is, nem csak egy kicsit másfajta lesz az End Sequence...
Ui.: Nehogy Valaki elárulja...
-
Mozso26
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Én mediumon vittem végig h még izgalmasabb legyen. Fantörpikusan jo volt a hangulat. Kivállo a jatekmenet a hangok, nekem a graf is bejött, rég játszottam ilyen jot. Kellemes csalodás volt.Kár h egy szot sem értettem belöle az angol tudásom zero.Esetleg egy linket ha tudnátok adni h miröl is volt itten szo

-
adalbert1
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Ja, engem főleg az szívatott meg, hogy a kislányok miatt már azelőtt kinyírtam minden bigdaddyt, így lenyomhattam 1-2-t mégegyszer újra. A palackokat könnyű volt összeszedni, van pár a pályán, viszont a nitroglicerinnél sehogy nem akartam vagy egy jó 5 percig megtalálni a kapcsolót.
-
Pala
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Ahogy adalbert mondja: később majd bővítheted és cserélgetheted őket. Bár nem kötelező; kíváncsi vagyok, milyen lehet úgy végigvinni, hogy az égvilágon semmit sem upgradelsz.

mod: egyébként érdekes módon nálam pont a ram a legkisebb probléma. Nem nagyon vettem észre, hogy játék közben swappolna (nagyon ritka), egyedül a pályák betöltése tart relatíve hosszú ideig. Vista alatt gondolom már kevés lenne az 1GB
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Hehe, attól függ, mik az igényeid. Ha 800x600-ban medium beállítással kapsz konstans 50fps-t a legnagyobb harc közepén is (majd a botanikus kertben meg a színházas pályán, whehhee
), akkor fejet hajtok előtted. 
30-35fps nekem is megvan többnyire, de az lópikula!
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Igen, hasonló...teljesítményben kb. egy szint (tied talán minimálisan gyorsabb, de mindkettő szar a Bioshock szempontjából)
Nekem sem csinált automentést egyetlen vita chambernél sem, de elvileg ha meghalsz, akkor a legutóbbitól tovább folytathatod a játékot, nem kell az egész pályát elölről kezdened.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Kikapcsoltam minden eax effektet a konzolon és voálá! Működik.
Meg is ijedtem az 5.1-es hangzástól gyorsan, aztán inkább ki is léptem a játékból 

(tudom, mert nekem is kb. hasonló gépem van)
-csináltam, mikor divatba jött