- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombocda
csendes tag
válasz
Daemon09 #1469 üzenetére
Sziasztok!
Hogyan sikerült megmentened az alaplapodat?
Én is megpróbálnám. Bár nekem MSI alaplapom van.
Úgy jártam a Liveupdate programmal, ahogyan elöttem leírták.
Jobbat szerettem volna, de frissítés közben hibát írt és menteni sem tudtam a biost, hogy azzal visszaállítsam.
Daemon09 írta, hogy:
legfrisebb a 1013-as, ami a következőt javítja : Fixed system hangs on POST while installing some PCI-E x16 VGA cards
Ezt nem értem. Hol találom a 1013-ast?
Minden segítséget köszönök: gombocda -
kamikazeoh
csendes tag
-
Szatesz
őstag
válasz
Daemon09 #834 üzenetére
Nem.. kb 1.5 óráig volt nálam amikor felraktam mindent akkor kezdtem felrakni mas dolgokat is inditottam rajta 3dmarkot is és ujraindult vagy 3 szor utána meg már be sem indult csak felvillantak a ledek és kész... azt e hét hétfön küldtem fel gariba... azért vettem ezt hogy amig nemjön vissza addig jo lessz ez a kis P5KC lap erre ez is beszarik... de mostmár lesz_rom és megvárom az xfx et ha meg holnap nemtudom megcsinalni ezt akkor ez is megy gariba...
-
-
Zala81
tag
válasz
Daemon09 #783 üzenetére
Köszi a választ! Ha van időd elmagyaráznád szájbarágósan, még nem csináltam ilyet, de szeretném megtanulni. Usb-n keresztül nem kivitelezhető, mert részben ezzell van a baj: ha rádugok valamit, olyan mintha lelőné a videokarit, kikapcsol a monitor. A másik hiba: HA bekapcsolom a gépet minden fasza, feláll a rendszer és stabil is. De ha újraindítom megfagy a boot, a windows logonál megáll a csík. Áramtalanítás után megint minden fasza. Ezért szeretném kipróbálni egy bios frissítéssel mielőtt visszaviszem kicseréltatni az alaplapot. A konfig a következő: Asus M3A, Amd 5200+, sapphire 2600xt, asus 550W táp. Xp sp2 oprendszer
-
maxlanders
tag
válasz
Daemon09 #751 üzenetére
Csak azért nem mert én 2x jól frissítettem az abit lapomat winfos alatt és "csak" a 3dikra cseszte le.
Ne érts félre, nem azt mondom hogy amit ti használtok az rossz, csak nagyobb a kockázat hogy nem sikerül. Én megfogadtam, soha többé nem frissítek biost win alól!
És hogy ki hogy frissíti, mindenki döntse el maga, én csak a véleményem írtam le, úgy mint Te amikor javaslod.
Én még most sem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest