Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gorneck legenda Próbáld ezzel... Bár sztem nem fog segíteni...cmosclear-nek segíteni kellett volna... 
- 

Gorneck legenda Adtam Én is választ és mások is, de semmi visszajelzés részedről... Pendriveről friss: 
 Én kb. így csináltam:
 1. amit kicsomagolsz, azt a told a pendrivere
 2. restart, majd del, be a biosba. ott lesz olyan, hogy load optimized default, arra ok. ez alaphelyzetbe állít minden beállítást.
 3. ezután restart megint, de már úgy, hogy a pendrive csatlakoztatva van.
 4. most az END gombot nyomd meg, hogy a bios update menübe kerülj
 5. itt válaszd ki a pendrive-ot (hdd-nek látjha azt hiszem), majd mentsd rá el a mostani biosod.
 6. ha ez megtörtént, akkor nyomhatsz update biosra, válaszd ki a pendriveon az új biost, amit fel szeretnél tenni, majd oké
 7. reménykedj, hogy nem nem áramszünet
 8. ha felmásolta, akkor ok, majd restart
 9. megnyomod a DEL-t, belépsz az új biosodba, nyomsz szinten egy "load opti.....", majd elkezdem a saját beállításokatPrivátban is írtam már de itt is megteszem...amit csináltál az egy kezdetleges és semmire se vezető megoldás...Te lapodnál is az uccsó bios a legjobb minden szempontból... 
 Te visszapakolgattál olyan bioskat ami hiányosak optimalizálatlanok...most csodálkozol, hogy nem megy a bios flash...Én nagyon nem...Marad továbbra is pendriveról való frissnél bios alól...ha nem működne akkor Cmos clear, elem ki/be...ha továbbiakban sem akar frissíteni, akkor el kell gondolkodni a gariztatáson...ha egyáltalán garizzák ilyen miatt... 
- 

maxlanders tag Az etérő bios vay alaplap esetén nem tiltja le a flashelést, azaz inkább úgy mondanám, nem törődik semmivel ,hanem beírja. 
 A két floppys módszer is megoldás, viszont akkor a 2. lemezre másold fel a flas progit -bios tartalmát -és az autoexec.bat-ot ha van és nevezd át akármivé.
 Boot után ezt indítsd
- 

Daemon09 őstag Kérdezd meg a topicjában, hátha valaki tud valamit. Ott megtudhattad volna azt is, hogy melyik a legjobb bios tuning szempontjából.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő